Χρίστος Αντωνιάδης: «Υπήρξε περίοδος που είχαμε χωρίσει με τη σύζυγο μου τα τσανάκια μας»

Χρίστος Αντωνιάδης

"Φέτος θα κλείσουμε 15 χρόνια γνωριμίας" ομολογεί ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χρίστος Αντωνιάδης στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα την Τετάρτη στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γοητευτικός ερμηνευτής μίλησε για την προσπάθεια να αποκτήσουν παιδάκι μαζί με τη σύζυγο του, το διάστημα του χωρισμού, την καλλιτεχνική αποχή αλλά και τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρίστος Αντωνιάδης εξομολογήθηκε πως «από την εποχή που παντρευτήκαμε θέλαμε να κάνουμε παιδί με την σύζυγο μου. Δεν το είχαμε αποκλείσει, απλώς για κάποιο ανεξήγητο τότε λόγο δεν προέκυπτε με φυσιολογικό τρόπο. Τελικά ενημερωθήκαμε πως υπήρχε ένα πρόβλημα το οποίο και το ανακαλύψαμε αφού έγινε εξωσωματική. Η αλήθεια είναι πως ήμουν λίγο σκεπτικός με αυτό. Ενημερώθηκα όμως σωστά, έκανα τα ραντεβού μου και όλα καλά».

«Φέτος θα κλείσουμε 15 χρόνια γνωριμίας με τη σύζυγο μου και είμαστε στα 10 και χρόνια γάμου. Υπήρξε μια περίοδος που είχαμε λίγο χωρίσει τα τσανάκια μας αλλά ευτυχώς… τέλος καλό, όλα καλά».

«Κάπως σιγά σιγά είχα αρχίσει να κουράζομαι με τον τρόπο που ήμουν υποχρεωμένος να κάνω τη δουλειά για να είμαι στη δουλειά. Επειδή άρχισα να μην το έχω και τόσο πολύ ανάγκη οικονομικά, σκέφτηκα πως ενώ δεν μου προκύπτει να το κάνω με τους όρους μου ας απέχω λιγάκι» συμπλήρωσε ο Χρίστος Αντωνιάδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. «Στο παρελθόν έχουν γίνει διάφορα θέματα από θαυμάστριες. Παρακολουθήσεις, στο καμαρίνι διάφορα και καλά να θέλεις και συ αλλά άμα δεν θέλεις; Και να μην καταλαβαίνουν και το όχι».