Χρίστος Αντωνιάδης: «Η καμπύλη της ζωής δεν ήταν πάντα ευθεία, είχε και χαράδρες»

Χρίστος Αντωνιάδης

"Το φως για εμένα ήταν η γυναίκα μου και ο γάμος μου" εξομολογήθηκε ο Χρίστος Αντωνιάδης

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χρίστος Αντωνιάδης στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γοητευτικός τραγουδιστής μίλησε από καρδιάς για την σκοτεινή περίοδο στη ζωή του, την ανασφάλεια της ωραίας εικόνας και τις οικονομικές δυσκολίες.

Ποια ήταν η πιο σκοτεινή περίοδος στη ζωή σας;

Όλοι μας στη ζωή κάποια στιγμή πρέπει να νικήσουμε τα σκοτάδια μας για να βγούμε στο φως. Το φως για εμένα ήταν η γυναίκα μου και ο γάμος μου. Ήταν μια διαδικασία που δεν έγινε μέσα σε ένα βράδυ αλλά μέσα σε αυτή την πορεία ζωής που τραβήξαμε μαζί από το 2008 και μετά, ήτανε αυτό που με οδήγησε στο φως. Οπότε καταλαβαίνεις ότι τα σκοτάδια μου ήταν το αμέσως προηγούμενο διάστημα.

Ισχύει ότι έχετε περάσει και από φάση που είχατε ανασφάλεια με την εικόνα σας;

Αυτό δεν τελειώνει ποτέ. Από τη στιγμή που εκτίθεσαι στην τηλεόραση και γενικά όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο πάντοτε έχεις μία ανασφάλεια. Εκτός και αν είσαι τρελός και τους έχεις όλους γραμμένους. Είναι και ο τρόπος που μεγάλωσε και η γενιά μου. Έπρεπε πάντοτε να προσέχουμε σε όλα. Αυτά έχουν ξεπεραστεί σε μεγάλο βαθμό αλλά όχι 100%. Όπως καταλαβαίνεις, ειδικά άνθρωποι σαν εμένα που παίρνουν εύκολα βάρος πρέπει να προσέχουν γιατί είναι και θέμα υγείας.

Οικονομικές δυσκολίες υπήρξαν στη διαδρομή;

Δεν γεννήθηκα σε κάποια πλούσια οικογένεια και έπρεπε από την αρχή να δουλέψουμε, να ζήσουμε να βάλουμε πρόγραμμα και στόχους. Έτσι ήταν η οικογένειά μου και έτσι έμαθα κι εγώ. Η καμπύλη της ζωής δεν ήταν πάντα μία ευθεία προς τα πάνω, είχε και τις χαράδρες της, είχε και τις δυσκολίες της αλλά η γενικότερη τάση ήταν πάντα να κοιτάμε ψηλά και να βάζουμε στόχους.