Χρίστος Αντωνιάδης: Η απίστευτη ιστορία με τις ερωτικές σκηνές και το μοντέλο από το Ισραήλ

Χρίστος Αντωνιάδης

"Το κορίτσι κόμπλαρε και είχαμε διαπραγματεύσεις μέχρι που μπορώ να πιάσω και τι να πιάσω" παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» κάνοντας μια όμορφη αναδρομή σε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες. Μεταξύ άλλων, δε, ο γοητευτικός ερμηνευτής αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από το τραγούδι «Μάγια» αλλά και το «Ποιος κλαίει τώρα, ποιος».

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρίστος Αντωνιάδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου ΄χει κάνει μάγια… Γυρίσαμε το βίντεοκλιπ με τον Κώστα Καπετανίδη και είχε κάποιες ερωτικές σκηνές οι οποίες γυρίστηκαν σε μια σουίτα στο Χίλτον. Μάλιστα, είχε έρθει ένα μοντέλο από το Ισραήλ το οποίο δεν μίλαγε ούτε αγγλικά. Υπήρχε μια περιπέτεια για το πως θα συνεννοηθούμε, πως θα κάνουμε. Όταν φτάσαμε στις σκηνές του κρεβατιού, ο σκηνοθέτης μού έλεγε να δείξω λίγο ερωτισμό και λίγο πάθος. Το κορίτσι όμως κόμπλαρε και είχαμε διαπραγματεύσεις, μέχρι που μπορώ να πιάσω, τι να πιάσω, τι να μην πιάσω, να φιλήσω, να μην φιλήσω και διάφορα τέτοια ευτράπελα»

«Ποιος κλαίει τώρα… Είχα μια φοβερή ιδέα εγώ γιατί είχα δει ένα γαλλικό βιντεοκλίπ που ο πρωταγωνιστής κυνηγούσε μια κοπέλα. Το πρότεινα στον σκηνοθέτη και το βρήκε καταπληκτικό».

«Οπότε, λοιπόν, ο υποφαινόμενος ξεκίνησε να τρέχει από την Αθήνα μέχρι την Χαλκίδα και… όλη την Χαλκίδα και δεν σταμάταγε! Επί 20 ώρες έτρεχα σαν τον Βέγγο, ασταμάτητα, για να κυνηγάω την μοντέλα που είχαμε στο βιντεοκλίπ. Δηλαδή βλασφήμησα την ώρα και τη στιγμή που που είχα αυτή την φοβερή ιδέα» συμπλήρωσε ο Χρίστος Αντωνιάδης στην κάμερα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha.