Χριστόφορος Ζαραλίκος για Σάσα Σταμάτη: «Τι σόι συγγνώμη είναι αυτή μετά από δύο σχεδόν χρόνια»

Χριστόφορος Ζαραλίκος

"Ζήτησε συγγνώμη απ’ όλους τους ηθοποιούς, όχι από εμένα. Μόνος μου έπαιζα" ανέφερε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος μίλησε στο Καλοκαίρι Yes, μετά τη δημόσια συγγνώμη της Σάσας Σταμάτη για το περιστατικό που είχε συμβεί πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν η δημοσιογράφος είχε διακόψει θεατρική του παράσταση.

«Δεν νομίζω ότι είδα τη συγγνώμη, όπως αυτή που περιγράφετε εσείς. Ζήτησε συγγνώμη απ’ όλους τους ηθοποιούς, όχι από εμένα. Μόνος μου έπαιζα. Επίσης το βασικότερο, δεν ζήτησε συγγνώμη από τους θεατές» είπε αρχικά ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.

«Όποιος πάει στο θέατρο, ξέρει ότι όταν κάτι γίνεται και χαλάς την παράσταση, κυρίως προσβάλλεις τους θεατές. Τέλος πάντων, δεν ξέρω . Να είναι καλά η γυναίκα, ελπίζω να ισορροπήσει μέσα της με ό,τι την έχει ταράξει» πρόσθεσε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.

Για το αν θεωρεί πως τα θέματα που αντιμετωπίζει η Σάσα Σταμάτη την επηρέασαν, είπε: «Εγώ ποτέ δεν θα έκανα τέτοια σύνδεση για κανέναν άνθρωπο. Τέτοιου τύπου θέματα είναι πάρα πολύ σεβαστά, δεν νομίζω ότι πρέπει να συζητιούνται δημόσια, είναι ευαίσθητα δεδομένα. Ακόμα κι αν κάποιος θέλει να τα δημοσιοποιήσει, δικαίωμά του. Εγώ αποφεύγω να παίρνω θέση σε τέτοια σοβαρά ζητήματα. Για τέτοια θέματα καλό είναι να μιλάνε οι ειδικοί, όχι ο καθένας. Γι’ αυτό σας λέω πραγματικά πως ελπίζω αν η γυναίκα έχει τέτοια θέματα μέσα της, να τα λύσει.

Εγώ έχω περάσει στη ζωή μου τέτοια περιπέτεια, και έχω ζητήσει βοήθεια και έχω βοηθηθεί. Είμαι υπέρ του να πηγαίνουν οι άνθρωποι να ζητάνε βοήθεια για τέτοια θέματα όμως αυτό δεν συνδέεται καθόλου και πουθενά με αυτό που έγινε στο θέατρο».