Χριστόφορος Βλαχάκης: Οι διάσημοι γονείς του, το σοβαρό τροχαίο της μητέρας του και το Τατουάζ!

Χριστόφορος Βλαχάκης

«Στο σχολείο δέχθηκα bullying από παιδιά που δεν ήξεραν τι ήταν η Ελλάδα».

Τον Χριστόφορο Βλαχάκη υποδέχθηκε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή της. Ο 19χρονος γιος του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη έχει κάνει, ήδη, τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής, ενώ πρωταγωνιστεί και στη δημοφιλή σειρά του Alpha «Το Τατουάζ».

Μεταξύ άλλων, εξήγησε πώς, μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, η μητέρα του του έδωσε το όνομα «Χριστόφορος» και αποκάλυψε γιατί δυσκολεύτηκε στα μαθητικά του χρόνια όταν μετακόμισε στο Οχάιο.

«Όσο ήμουν στην Αμερική έβλεπα τον πατέρα μου δυο φορές τον χρόνο. Τα πρώτα αγγλικά τα έμαθα από την τηλεόραση. Στο σχολείο δέχθηκα bullying από παιδιά που δεν ήξεραν τι ήταν η Ελλάδα. Την πρώτη φορά που ανέβηκα στη σκηνή με τον πατέρα μου είχα πολύ άγχος.

Ο Ανδρέας Γεωργίου μου έκανε πρόταση για το Τατουάζ χωρίς να ξέρει ποιοι είναι οι γονείς μου. Ο πατέρας μου είναι πολύ αυστηρός μαζί μου όσον αφορά τη μουσική που γράφω. Με την Αλεξάνδρα από το Τατουάζ είμαστε ζευγάρι και στη ζωή. Το όνομά μου προέκυψε από τάμα της μητέρας μου μετά από σοβαρό τροχαίο», είπε μεταξύ άλλων ο Χριστόφορος.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!