Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Έτσι του είπε «ναι» η Χαρούλα Αλεξίου

Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης από τους Παξούς εύχεται «Καλή αρχή» στην Ελένη και την παρέα της.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης από τους Παξούς όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς «Ο δάσκαλος» έστειλε τις ευχές του στην Ελένη Μενεγάκη, στην πρεμιέρα της στο Mega. Με φόντο την Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα, ο «Δάσκαλος» ξεκίνησε εδώ και δέκα ημέρες τα γυρίσματα των επεισοδίων του που αναμένεται να προβληθούν στη συχνότητα του Mega την επόμενη χρονιά.

Όπως είπε «όλο το νησί μας έχει αγκαλιάσει τόσο πολύ». Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για τα γυρίσματα στο μουσικό σχολείο όπου συμμετέχει μέχρι και η Συμφωνική του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ αποκάλυψε το πως έπεισε την Χαρούλα Αλεξίου να συμμετάσχει στη σειρά.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα έλεγε το ναι. Την πήρα τηλέφωνο και της ζήτησα αν μπορεί να διαβάσει τρία επεισόδια, γιατί έχω σκεφτεί κάτι. Είδε τον ρόλο, της άρεσε και μου είπε ναι. Όλο ξεκίνησε από μία μέρα που έγραφα το πρώτο επεισόδιο και άκουσα ένα τραγούδι της και έτσι άρχισα να φτιάχνω εικόνες και μια ηρωίδα μέσα από αυτό το τραγούδι. Μετά σκέφτηκα τι ενδιαφέρον που θα έχει αν αυτή την ηρωίδα την ενσαρκώσει η Χαρούλα Αλεξίου.