Χριστόδουλος Στυλιανού: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Χριστόδουλος Στυλιανού

"Άκουγα και ακούμε στον χώρο τι γίνεται" τονίζει ο Χριστόδουλος Στυλιανού.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χριστόδουλος Στυλιανού στην Ειρήνη Αρβανίτη και την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Μέσα σε όλα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του διαδρομή και την επιτυχία που ήρθε με το σίριαλ «Πολυκατοικία» καθώς και την συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά «Λάκης ο γλυκούλης».

Πιο συγκεκριμένα, ο Χριστόδουλος Στυλιανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχω νιώσει ότι με αναγνωρίζει ο κόσμος. Να πω την αλήθεια, η αναγνωρισιμότητα περισσότερο νομίζω πως έχει έρθει με την Πολυκατοικία. Δηλαδή ακόμα και τώρα, 15 χρόνια μετά το σίριαλ όπου και είχα κάνει μόνο 12 επεισόδια, μου μιλάνε για την Πολυκατοικία. Εν τω μεταξύ έχω κάνει μετά το Λόγω Τιμής, το Έτσι Ξαφνικά, το Μωβ Ροζ, τον Λάκη ο Γλυκούλης και διάφορα άλλα. Η Πολυκατοικία όμως… Ήταν 12 επεισόδια γιατί ο συγκεκριμένος ρόλος, που ήταν βασικός, ζήτησε παραπάνω χρήματα στο ισπανικό φορμάτ και τον κόψανε και έτσι με έκοψαν και μένα».

«Ήθελα να γίνω δικηγόρος και δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι θα γίνω ηθοποιός. Ήρθε ένας σαν φίλος, όχι φίλος, μεγαλύτερος από μένα και μου μίλησε για έναν χορό συλλόγου όπου με έπεισε να πάω και να κάνω ένα σκετσάκι. Το έκανα και μου είπε αμέσως ότι έπρεπε να γίνω ηθοποιός. Έδωσα εξετάσεις στη δραματική σχολή του Κρατικού θεάτρου και πέρασα με υποτροφία».

«Δεν έπεσα από τα σύννεφα για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν έπεσα από τα σύννεφα, όχι γιατί μου φέρθηκε εμένα άσχημα, αλλά άκουγα και ακούμε στον χώρο τι γίνεται. Θέλω να μπει το μαχαίρι βαθιά στο κόκκαλο γιατί πρέπει ο σεβασμός να επικρατήσει» συμπλήρωσε ο Χριστόδουλος Στυλιανού στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.