Χριστίνα Βραχάλη: «Με τον βιολογικό πατέρα του παιδιού υπάρχει επικοινωνία που ορίζεται από ένα νομικό πλαίσιο»

Χριστίνα Βραχάλη

"Τους τελευταίους 10 μήνες έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου που μου έμαθε τι σημαίνει βαθιά και ανιδιοτελής αγάπη, είναι δίπλα μου στήριγμα, οπότε δεν έχω να φοβηθώ κάτι", εξομολογείται η Χριστίνα Βραχάλη.

Η Χριστίνα Βραχάλη, σε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη στο Πρωινό και την Ελένη Βουλγαράκη, μίλησε για τη νέα της καθημερινότητα με την κόρη της, για τον βιολογικό πατέρα του παιδιού, αλλά και για τον σύντροφό της.

Αρχικά, η Χριστίνα Βραχάλη είπε: «Βγήκε δημοσίευμα τον Σεπτέμβριο, όταν ήμουν πλέον 7 μηνών, δεν μπορούσε να μη φαίνεται. Ήταν μια προσωπική επιλογή γιατί θεωρώ ότι είναι μια καθαρά προσωπική διαδικασία και ήθελα να το προστατεύσω. Δεν με ενόχλησε, είναι μια αλήθεια. Το βασικό είναι να μην υπάρχει κακή πρόθεση. Πίσω από κάθε δημοσίευμα κρύβεται μία ιστορία. Ήμουν πάρα πολύ ξεκάθαρη στις αποφάσεις μου και η απόφαση αυτή έγινε ευκολότερη γιατί έχω ένα φοβερά υποστηρικτικό περιβάλλον. Έχω μία πάρα πολύ αγαπημένη οικογένεια και καλούς φίλους.

Τους τελευταίους 10 μήνες έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου που μου έμαθε τι σημαίνει βαθιά και ανιδιοτελής αγάπη, είναι δίπλα μου στήριγμα, οπότε δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Μιλάω για τον σύντροφό μου. Οι φίλοι μου, η οικογένειά μου, ο σύντροφός μου αγαπούν εμένα. Το εγώ πια δεν είναι μόνο Χριστίνα, είναι Χριστίνα και Ειρήνη. Ο σύντροφός μου με επέλεξε πριν δει την Ειρήνη, πολλούς μήνες πριν. Είναι βαθιά συγκινητικό».

«Δεν ήταν στα σχέδιά μου να γίνω μαμά. Ήθελα σίγουρα ένα παιδί να δημιουργηθεί υπό άλλες συνθήκες, να είναι προϊόν αγάπης, ενός ισχυρού δεσμού. Άσχετα που με εμένα δε συνέβη» πρόσθεσε η Χριστίνα Βραχάλη.

Όσον αφορά στη σχέση του βιολογικού πατέρα με το παιδί, η Χριστίνα Βραχάλη σημείωσε: «Υπάρχει επικοινωνία που ορίζεται από ένα νομικό πλαίσιο με στόχο το καλό του παιδιού».