Χριστίνα Βίδου: «Η Μαρία Αναστασοπούλου έκανε τα πρώτα της βήματα στη δική μου εκπομπή»

Χριστίνα Βίδου

"Προφανώς θεώρησε πολύ καλή επιλογή να βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη" τονίζει η Χριστίνα Βίδου.

Η Χριστίνα Βίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα με αφορμή την πρωινή καθημερινή της εκπομπή στη δημόσια τηλεόραση μαζί με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο. Μέσα σε όλα, η γοητευτική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια

Πιο συγκεριμένα, η Χριστίνα Βίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Μαρία Αναστασοπούλου για να κάνει την αλλαγή και να βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη προφανώς την θεώρησε πολύ καλή επιλογή. Ήμουν στον ΣΚΑΪ και η Μαρία ήταν φοιτήτρια, τα πρώτα της βήματα ραδιοφωνικά έγιναν στη δική μου εκπομπή. Και όχι μόνο στη δική μου, προς Θεού».

«Δεν είναι τα χρήματα το κριτήριο για να αφήσω τη δημόσια τηλεόραση. Δεν είναι καθόλου τα χρήματα το κριτήριο τουλάχιστον για εμένα».

«Υπάρχουν δύσκολες επαγγελματικές στιγμές που θα πρέπει να διαχειριστείς θέματα και οι προσωπικές μας στιγμές. Μου έχει συμβεί να έχει φύγει η μαμά μου και εγώ να πρέπει να είμαι εκεί. Δεν το παίζω ηρωίδα καθόλου, αυτές είναι οι δυσκολίες» συμπλήρωσε η Χριστίνα Βίδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.