Χριστίνα Τσάφου: «Ο πατέρας μου δεν έλεγε ούτε το όνομά μου, ήταν σκληρό αυτό»

Χριστίνα Τσάφου

«Έχω γράψει λίστα με ανθρώπους που δεν θέλω να συνεργαστώ. Φέτος δεν μου έγινε καμία τηλεοπτική πρόταση».

Στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Μαυρίδη μίλησε η Χριστίνα Τσάφου. Η γνωστή ηθοποιός ανοίγει την καρδιά της για τους ανθρώπους του χώρου με τους οποίους δεν θέλει να συνεργαστεί, τη σκληρότητα του πατέρα της αλλά και το αποτύπωμα που της έχει αφήσει ο χωρισμός των γονιών της.

«Έχω γράψει λίστα με ανθρώπους που δεν θέλω να συνεργαστώ. Φέτος δεν μου έγινε καμία τηλεοπτική πρόταση, δεν χτύπησε το τηλέφωνό μου. Όσο αντέχει το σώμα μου και η ψυχή μου, θα συνεχίζω να δουλεύω στη τηλεόραση. Εάν υπάρχει ενδιαφέρον για μένα, βεβαίως θα ανταποκριθώ», ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Τσάφου.

«Όταν είπα στον πατέρα μου ότι θέλω να ασχοληθώ με την υποκριτική, μου έφερε κάτι βιβλία, κάτι άθλιες μεταφράσεις και μου είπε «πρέπει να διαβάσεις». Σαν να μου έλεγε ότι δεν είναι εύκολο. Ήμουν και εγώ σκληρή με τον γιο μου και είπα κάποια στιγμή: τι κάνεις, ο Τσάφος είσαι;», εξομολογείται στη συνέχεια η δημοφιλής ηθοποιός.

«Είχα παράπονο που δεν μεγάλωσα με τη μητέρα μου, ήταν αγκάθι για μένα. Στο δημοτικό ήμουν το μόνο παιδί χωρισμένων γονιών, ψυχολογικά με ενοχλούσε πάρα πολύ, γιατί ερχόταν η γιαγιά μου ή ο πατέρας μου για να ενημερωθεί», παραδέχεται η Χριστίνα Τσάφου στην κάμερα του MEGA το μεσημέρι της Κυριακής (3/3).

«Στους γονείς μου δεν έλεγα τι βίωνα στο σχολείο, τι να πεις; Ποιος συζήταγε τότε; Ο πατέρας μου δεν μου έλεγε «σ’ αγαπώ», ούτε το όνομα μου δεν έλεγε. Απέφευγε να λέει ονόματα. Όταν με πρωτοείπε «Χριστίνα» στο τηλέφωνο προσπαθούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί. Σκληρότητα ήταν αυτό», περιγράφει η Χριστίνα Τσάφου συγκινημένη.