Χριστίνα Τσάφου: «Ίσως το metoo να έχει φέρει αυτό το αποτέλεσμα»

Χριστίνα Τσάφου

"Πρέπει να είσαι πολύ δεξιοτέχνης για να γράψεις μία κωμωδία που να μην θίγεις κάποια πράγματα" δήλωσε η Χριστίνα Τσάφου.

Η Χριστίνα Τσάφου μίλησε στο «Breakfast@Star» και τον Πάνο Παπαδόπουλο για τη ζωή της και το επαγγελματικό της μέλλον.

«Τώρα οι αμοιβές είναι σαν να ξεκινάμε, σαν να είμαι πρώτη φορά ηθοποιός και όπως ξεκινούσα πριν από 20 χρόνια. Υπήρξε η χρυσή εποχή και μετά αυτή η κατρακύλα. Ναι (σ.σ. έχω πάρει τετραψήφιο ποσό για επεισόδιο). Όταν είμαι στο σπίτι βλέπω το Καφέ της Χαράς, με χαλαρώνει, μου αρέσει και θαυμάζω αυτό που κάναμε» ανέφερε η Χριστίνα Τσάφου.

«Έχει βαρύνει η ψυχή μου. Ίσως το Me Too να έχει φέρει αυτό το αποτέλεσμα γιατί πια πρέπει να είσαι πολύ δεξιοτέχνης για να γράψεις μία κωμωδία που να μην θίγεις κάποια πράγματα. Να βρεις τον τρόπο να κάνεις τον άλλον να γελάσει, αλλά χωρίς να θίγεις κάποιες καταστάσεις. Εγώ ξέρω ότι υπάρχουν σεναριογράφοι που είναι μεγάλοι μαστόροι και θα το καταφέρουν. Θέλω να δουλέψω με τον Τσαφούλια» συνέχισε. Θα συνεργαζόταν με όλους τους συναδέλφους της; «Έχω γράψει σε ένα χαρτί μία λίστα με τα ναι και τα όχι. Ελπίζω να μη χρειαστεί ποτέ να πάω εκεί που έχω βάλει τα όχι».