Χριστίνα Τσάφου: «Είμαι κατά του γάμου, κάναμε τότε πολιτικό γάμο για το παιδί»

Χριστίνα Τσάφου

"Έχω συνηθίσει μόνη μου και νομίζω ότι θα χαλάσει η μανέστρα, αν υπάρξει άλλος άνθρωπος" δήλωσε η Χριστίνα Τσάφου.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, Χριστίνα Τσάφου, μίλησε στο Happy Day και στην Ευάννα Ζουμπούρογλου για την προσωπική της ζωή και αποκαλύπτει αν θα έκανε 2ο γάμο.

«Ήμουν σε μια ηλικία μεγάλη κι είχα να αντιμετωπίσω πάρα πολλά προβλήματα, τα οποία ήρθαν τσουνάμι. Ασχολήθηκα με τη δουλειά μου, με τους δικούς μου, με το παιδί μου… Έχω απλώς γοητευτεί. Έχει τύχει λίγες φορές να με φλερτάρουν. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο τόσο πολλά χρόνια, βάζεις στεγανά λόγω της δουλειάς μας. Ήμουν πάντα με ένα κράτημα, οπότε έχτιζα έναν τοίχο γύρω μου, το οποίο δεν μπορούσα να το βγάλω.

Είμαι κατά του γάμου. Κάναμε πολιτικό γάμο τότε, μήπως ερχόταν κάποιο παιδί, όπως ήρθε. Δεν χρειάζεται ο γάμος, άλλα χρειάζονται. Εμπιστοσύνη, σεβασμός, αγάπη πραγματική και νοιάξιμο. Στην ηλικία μου θα μου αντιστοιχούσε ένας πολύ μεγάλος άνθρωπος. Να κάνουμε τι δύο μεγάλοι άνθρωποι; Συντροφικότητα; Με πόσο χρόνο μπροστά σου να χτίσεις μια σχέση; Κουράζομαι μόνο που το λέω. Έχω συνηθίσει μόνη μου και νομίζω ότι θα χαλάσει η μανέστρα, αν υπάρξει άλλος άνθρωπος» ανέφερε η Χριστίνα Τσάφου.