Χριστίνα Τσάφου: «Δεν έφυγα από την δουλειά, έκανα υπομονή»

Χριστίνα Τσάφου

"Δεν φεύγω από τις δουλειές εύκολα, θεωρώ ότι είναι επαγγελματικό" εξηγεί η Χριστίνα Τσάφου.

Καλεσμένη του Ανδρέα Λαγού βρέθηκε η Χριστίνα Τσάφου, το μεσημέρι της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής ΠΟΠ Μαγειρική της ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, παράλληλα με τις συνταγές που ετοίμασε ο γνωστός σεφ, η ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στις δύσκολες συνεργασίες όσο και την επιλογή των ρόλων που ντύνεται κατά καιρούς σε τηλεόραση και θέατρο.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Τσάφου σημείωσε χαρακτηριστικά για τις φορές που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει στο θέατρο… κακό καμαρίνι πως «δεν έχω φύγει από δουλειά, γιατί το καμαρίνι δεν ήταν καλό, έκανα όμως υπομονή. Δεν φεύγω από τις δουλειές εύκολα. Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό, ότι δεν είναι επαγγελματικό».

«Στην αρχή μας διαλέγουν, οπωσδήποτε. Λίγα «όχι» έχω πει γιατί ήμουν και τυχερή και συνήθως ήταν ωραία πράγματα, ενδιαφέροντα. Ας ήταν και λίγο πιο μικρός ο ρόλος, εφόσον το όλον μου άρεσε, δεν θα έλεγα όχι. Αν ήμουν δηλαδή σε μια ωραία δουλειά, με έναν καλό σκηνοθέτη, με έναν ωραίο πρωταγωνιστή, θα την στήριζα τη δουλειά».

«Έχω κάνει και πολύ κινηματογράφο. Ήμουν πολύ τυχερή που ήμουν στις ταινίες του Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου και τελευταία πάλι μου έτυχε κάτι πολύ σπουδαίο και καλό, η τελευταία ταινία που έκανα με τον Σωτήρη Γκορίτσα που πραγματικά ήταν μια σπουδαία ταινία» συμπλήρωσε, επίσης, η Χριστίνα Τσάφου στην εκπομπή μαγειρικής της δημόσιας τηλεόρασης.