Χριστίνα Σάλτη: «Στρεσαρίστηκα, δεν έχει ξανασυμβεί αυτό τόσα χρόνια στη δισκογραφία»

Χριστίνα Σάλτη

"Δεν έχει να απολογηθεί σε μένα για κάτι η Ανδρομάχη" διευκρινίζει η Χριστίνα Σάλτη.

Με αφορμή την επίσημη κυκλοφορία του νέου της κομματιού, «Παράλληλη Αγάπη» μίλησε η Χριστίνα Σάλτη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και την δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού την Κυριακή. Μέσα σε όλα, η όμορφη ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία που σημειώνει το τραγούδι, την εμπλοκή που συνέβη με την Ανδρομάχη και τους δικούς της προβληματισμούς.

Ειδικότερα, η Χριστίνα Σάλτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Παράλληλη Αγάπη είναι ένα τραγούδι το οποίο αγαπώ πάρα πολύ, ένα ζεϊμπέκικο που ήθελα πάρα πολύ να πω. Πρέπει και ο Κώστας Μηλιωτάκης να τα έχει χάσει με αυτό γιατί το έχουν ζητήσει πάρα πολλοί τραγουδιστές και θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος στη θέση μου αυτή τη στιγμή. Θεωρώ ότι είμαι τυχερή Δεν αγχώθηκα κάποια στιγμή ότι μπορεί να χάσω το τραγούδι αλλά, επειδή είμαι ένας άνθρωπος πολύ ήσυχος,  λίγο στρεσαρίστηκα με όλο αυτό που συνέβη. Δεν μου αρέσουν πολύ αυτά τα λόγια, λίγο αγχώνομαι. Αυτό θεωρώ πως δεν έχει ξανασυμβεί τόσα χρόνια στη δισκογραφία, τουλάχιστον, που είμαι εγώ από το 2009 – 2010».

«Όλοι έχουν δικαίωμα να πουν ωραία τραγούδια και καταλαβαίνω τους συναδέλφους που θέλουν να βρουν και αυτοί ωραία τραγούδια για να χτίσουν την καριέρα τους. Έχουν τα όνειρα τους, όπως τα έχω και γω, όλοι παλεύουμε. Θα έλεγα όμως ένα πράγμα. Ότι κάνουμε σε αυτή τη δουλειά, το παν είναι να ερχόμαστε σε συνεννόηση».

«Δεν έχει να απολογηθεί σε μένα για κάτι η Ανδρομάχη γιατί δεν μου ανήκει το τραγούδι. Εγώ πήρα την άδεια, κυκλοφορήσαμε και το βίντεο κλιπ και κάναμε την δουλειά όπως είθισται» πρόσθεσε, ακόμα, η Χριστίνα Σάλτη στην ψυχαγωγική εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.