Χριστίνα Σάλτη για Ανδρομάχη: «Συγκριθήκαμε, θα δει που θα τη βγάλει όλο αυτό»

Χριστίνα Σάλτη

Η Χριστίνα Σάλτη απαντά για πρώτη φορά στο σκηνικό που δημιουργήθηκε με τα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιού "Παράλληλη Αγάπη".

Η Χριστίνα Σάλτη έδωσε για πρώτη φορά τη δική της απάντηση στη διαμάχη που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με τα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιού «Παράλληλη Αγάπη».

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στο Breakfast@Star και ξεκαθάρισε τη θέση της ως προς την κίνηση της Ανδρομάχης να κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο τραγούδι την ίδια ακριβώς περίοδο που και η ίδια ετοίμαζε την επίσημη δισκογραφική του επανεκτέλεση.

«Εγώ τον Κώστα Μηλιωτάκη τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Έχω πει άλλο ένα τραγούδι του στο παρελθόν, έχουμε συνεργαστεί σε σχήματα, τον εκτιμώ πάρα πολύ και ως άνθρωπο. Την Παράλληλη Αγάπη τη συζητούσαμε καιρό τώρα να την κάνουμε» ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Σάλτη.

«Δεν είμαι σε καμία αντιπαράθεση με τη συνάδελφό μου. Τη γνωρίζω την Ανδρομάχη και έχουμε δουλέψει μαζί. Καλά έκανε και έβγαλε το κομμάτι στο medley, εμένα δεν με πειράζει. Εγώ δεν κρίνω, η Ανδρομάχη θα δει πώς θα της βγει όλο αυτό. Δεν έχω καμία εμπάθεια» ξεκαθαρίζει η τραγουδίστρια στη συνέχεια.

«Σίγουρα θα συγκρίνει ο κόσμος ποια το έχει τραγουδήσει καλύτερα. Εγώ ξέρω πώς το έχω πει, δεν με ενοχλεί. Ξέρω ότι θα συγκριθώ ακόμα και με την Άντζυ Σαμίου, που το είπε πρώτη και είναι μία τεράστια τραγουδίστρια. Κάθε καλλιτέχνης έχει τη δική του προσωπικότητα, το δικό του ηχόχρωμα» σημείωσε η Χριστίνα Σάλτη.

«Δεν έχω μιλήσει με την Ανδρομάχη. Εγώ αν το είχα κάνει, θα σκεφτόμουν στο μυαλό μου ότι κάτι έχω κάνει λάθος. Δεν νιώθω ριγμένη αλλά λίγο στεναχωρημένη» τόνισε κλείνοντας η τραγουδίστρια.