Η Χριστίνα Σάλτη αποκαλύπτει τι της έλεγε ο Μπο πριν μπει στο Survivor!

Χριστίνα Σάλτη

Η τραγουδίστρια μιλά για την συνεργασία της με τον Μπο και την επιτυχία του τραγουδιού τους και αποκαλύπτει για το χαρακτήρα του.

Η Χριστίνα Σάλτη έχει να πει μόνο τα καλύτερα για τον Μπο, με τον οποίο είναι φίλοι με καλή χημεία και έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν…

[dfp_ads id=236982]

«Με τον Μπο έχουμε πολύ καλή χημεία» λέει σε συνέντευξη της στο La biri biri και μιλά για το τι σκεφτόταν ο Μπο πριν μπει στο Survivor, αλλά και πως τον βλέπει μέσα στο παιχνίδι. «Τον αποχαιρέτησα κιόλας όταν έφυγε για το Survivor. Τον ρωτούσα στην αρχή «Είσαι σίγουρος;» γιατί ήταν κάτι ξένο. Δεν ξέρεις τι θα αντικρίσεις. Δεν φοβόταν. Μου έλεγε ίσα ίσα, θα κλείσω και το κινητό, μια χαρά, θα ηρεμήσω κι εγώ λίγο. Το είχε πάρει πολύ χαλαρά. Είναι τέτοιος τύπος χαλαρός. Είναι αυτό που δείχνει. Είναι ένα πολύ καλό παιδί, με πολύ καλή ψυχή, πολύ δοτικός για τους φίλους του. Δεν μπλέκει σε διάφορα. Είναι χαλαρός και κοιτάει τον εαυτό του. Νομίζω έτσι είναι και μέσα.»

Η τραγουδίστρια πιστεύει πως το φαγητό είναι από τα πράγματα που του έχουν λείψει μέσα στο Survivor και δηλώνει πως με τα κιλά που έχει χάσει είναι ένας κούκλος.

«Από ότι φαίνεται το φαγητό του έχει λείψει. Του πάει όμως. Είναι κούκλος. Εμένα μου άρεσε και πριν βέβαια.»