Χριστίνα Πολίτη: Με το J2US επανέκτησα την εμπιστοσύνη μου στην τηλεόραση

«Οι εμφανίσεις στην τηλεόραση είναι μεγάλο...»

Την απολαύσαμε ξανά φέτος στην τηλεόραση μέσα από τη συμμετοχή της στο J2US, να τραγουδά με τον Στέλιο Διονυσίου. Η Χριστίνα Πολίτη μίλησε στην εφημερίδα Reallife για τον χωρισμό της με τον Σωτήρη Φουρτουλάκη, αλλά και τις προτάσεις που είχε μετά το J2US και την τηλεόραση…

Φέτος συμμετείχες στο J2US . Τι αποκόμισες από αυτή σου την εμπειρία;

Περισσότερη άνεση με τον φακό – ειλικρινά απορώ πως το έκανα αυτό – και καινούριους φίλους. Επίσης, επανέκτησα την εμπιστοσύνη μου στην τηλεόραση. Δεν έχω ξανασυνεργαστεί ποτέ με τόσο αξιόλογο και συμπαθητικό κόσμο.

Ο χώρος της τηλεόρασης είναι κάτι που σας ενδιαφέρει ή τη βλέπεις απλά ως ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες; 

Φυσικά και με ενδιαφέρει αλλά δεν καίγομαι κιόλας. Εδω δεν καιγόμουν την εποχή που πλήρωνε και συγκλονιστικούς μισθούς.Οι εμφανίσεις στην τηλεόραση είναι μεγάλο boost όταν έχεις δικό σου σάιτ. Δυστυχώς, μέχρι τώρα, δεν είχα προτάσεις που να με εξιτάρουν και ό,τι έκανα δεν απαιτούσε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου, άρα λειτουργούσε σαν διάλειμμα. Το J2US νιώθω σα να μου άνοιξε ένα παράθυρο με φρέσκο αέρα.

Σας έχουν κάνει κάποιες προτάσεις για του χρόνου;

Ναι, και είμαι σε συζητήσεις. Ζυγίζω τα πράγματα με τα υπέρ και τα κατά τους και έχει ο Θεός.

Θα σε ενδιέφερε να παρουσιάσεις δική σου εκπομπής Και αν ναι, με τι αντικείμενο;

Ναι, και με έναν ή μία ικανή συμπαρουσιάστρια, ακόμα καλύτερα. Εκπομπή με συνετεύξεις ή κάτι αυθόρμητο, αλλά πάντα ενδιαφέρον. Δεν χρειάζομαι ακουστικό να μου υπαγορεύει τι να συζητήσω με έναν άνθρωπο. Όπως και δεν θέλω να βγαίνω και να σχολιάζω ανούσια πράγματα.

Διαβάστε ακόμα:

H επίσημη απάντηση του συζύγου της Χριστίνας Πολίτη για τον χωρισμό τους

Ουγγαρέζος – Πολίτη: Έντονος καβγάς στον αέρα του Πρωινό mou!