Χριστίνα Πολίτη: «Άλλαξα τελείως την έννοια της κοσμικής ζωής»

Χριστίνα Πολίτη

"Σήμερα διαβάζω εξώφυλλα και δεν τους ξέρω, μάλλον έχω μείνει πίσω" εξηγεί η Χριστίνα Πολίτη.

Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά βρέθηκε η Χριστίνα Πολίτη, το μεσημέρι της Πέμπτης, στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην κοσμική ζωή που πρόβαλλε για πολλά χρόνια στα περιοδικά και όχι μόνο καθώς και την επιρροή πια των social media στην ευρύτερη κοσμικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Πολίτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πια με το Instagrtam ζούμε όλοι μια κοσμική ζωή γιατί ο καθένας έχει την δική του κοσμική στήλη. Βάζεις δηλαδή τον εαυτό σου ότι περνάει καταπληκτικά, ότι είσαι πολύ πιο πλούσιος ή πολύ πιο αδύνατος ή πολύ πιο Θεός από ότι είσαι και λανσάρεις τον εαυτό σου όπως εσύ θέλεις».

«Το θέμα είναι πως, όταν ήμουν μικρή, θυμάμαι πως διάβαζα στα κοσμικά τον Χατζηφωτίου στον Ταχυδρόμο και έλεγα «μα γιατί βάζει αυτούς τους βαρετούς με τα ποτήρια;». Όταν η ζωή με έφερε στη Γυναίκα και μου είπε «κάνε τα κοσμικά» αποφάσισα να τα κάνω όπως εγώ ήθελα και πήγα σε κλαμπ. Άλλαξα τελείως την έννοια της κοσμικής ζωής. Μετά άρχισαν τα περιοδικά να παίρνουν διαφήμιση, χρήματα οι πλούσιοι για να μπαίνουν και αυτοί ενώ στην αρχή έλεγαν να μην τους βάζουμε».

«Σήμερα είμαστε όλοι celebrities! Τώρα μπορείς να γίνεις celebrity από το οτιδήποτε, από το ριάλιτι μέχρι οτιδήποτε και πλέον δεν ξέρω ποιοι είναι. Διαβάζω δηλαδή εξώφυλλα και δεν τους ξέρω, μάλλον έχω μείνει πίσω και δεν μπορώ να παρακολουθήσω όλα τα celebrities» πρόσθεσε, επίσης, η Χριστίνα Πολίτη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο Fay’s Time στον ΣΚΑΪ.