Χριστίνα Παππά: «Ο Κλαούντιο μού κράτησε κακία»

Χριστίνα Παππά

«Ο Κλαούντιο είναι στις προσευχές μου, άσχετα αν έχει πει όσα έχει πει», είπε η Χριστίνα Παππά.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Γιώργο Κρικοριάν μίλησε η Χριστίνα Παππά. Η γνωστή επιχειρηματίας και ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή, την σχέση με τη νύφη της, Άννα Μπεζάν, αλλά και τον πρώην σύζυγό της, Κλαούντιο Κολντεμπέλα.

«Θα με περιέγραφα ως υπομονετική, ευγενική, δοτική, καλοσυνάτη, χαρούμενη και εκρηκτική. Έχω μικροβιοφοβία. Έχω δύο αντισηπτικά για να προστατεύομαι από τις χειραψίες με ιδρωμένα χέρια», είπε αρχικά η Χριστίνα Παππά.

Η Χριστίνα Παππά ανέφερε στη συνέχεια: «Μικρή ήμουν αγοροκόριτσο, έπαιζα μπέιζμπολ στις αλάνες. Δε φανταζόμουν ότι θα γίνω ηθοποιός, με φανταζόμουν δασκάλα ή εισαγγελέα. Με “κυνηγούσε” ένας άνθρωπος και στο κινητό μου τον έγραφα “μανιακό”. Κάποια στιγμή ο “μανιακός” με έπιασε και με φίλησε. Ήταν η μεγαλύτερη σχέση της ζωής μου.

Ο πρώην σύζυγός μου, Κλαούντιο Κολντεμπέλα, μου κράτησε κακία, εγώ όχι. Εγώ κράτησα τις αποστάσεις μου. Ο Κλαούντιο είναι πολλές φορές στην προσευχή μου, άσχετα αν εκείνος έχει πει όσα έχει πει. Ως άνθρωπος συγχωρώ αλλά κρατάω τις αποστάσεις μου».

Για τον γιο της και τη νύφη της, η Χριστίνα Παππά είπε: «Αγχώθηκα πολύ όταν έψαχνα τον Δημήτρη στο Asia Express, είχα τρελαθεί. Έφτασα στα όριά μου από κάποιες συμπεριφορές στο παιχνίδι, έπαθα νευρικό κλονισμό. Ο γιος μου και η εγγονή μου είναι ό,τι πιο ιερό έχω, και φυσικά η Άννα είναι κόρη μου. Όταν η εγγονή μου με πει γιαγιά θα χαρώ πολύ και ίσως δακρύσω.

Κάποιες σχέσεις του γιου μου ίσως ένιωσαν αμηχανία μέχρι να με καταλάβουν. Στην Άννα πήρε καιρό να με καταλάβει, στην αρχή ήταν τσαούσα, με την καλή έννοια. Της φαίνεται τρελό που λέω στον γιο μου τριάντα φορές σ’ αγαπώ και της είπα ότι θα καταλάβει πώς νιώθω όταν μεγαλώσει το παιδί της».