Χριστίνα Παππά: «Η σχέση μας με τη νύφη μου δεν ήταν έτσι από την αρχή»

Χριστίνα Παππά

"Οι σκηνοθέτες του θεάτρου έχουν κλίκες, έχουν κόλλημα στο να χρησιμοποιήσουν πρόσωπα εμπορικά και μη ποιοτικά".

Στην κάμερα του Breakfast@Star και τη Λιλή Πυράκη μίλησε η Χριστίνα Παππά. Η γνωστή ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της μιλώντας για τη σχέση που έχει αναπτύξει με τη νύφη της, Άννα Μπεζάν, τις τηλεοπτικές προτάσεις που τις γίνονται κατά καιρούς, ενώ παραδέχεται πως βρίσκεται σε συζητήσεις για την επιστροφή του «Real Housewives of Athens».

«Η σχέση μας με την Άννα πήρε χρόνο, δεν ήταν έτσι από την αρχή. Πέρασε μία δυνατή επιλόχειο κατάθλιψη, οπότε της έδωσα χρόνο και σιγά-σιγά άρχισα να της μιλάω. Της λέω: θέλεις να σε δω σαν νύφη μου ή σαν κόρη μου; Της έλεγα μία συμβουλή και στην αρχή είχε άρνηση, μετά μου έλεγε: πόσο δίκιο έχεις», δηλώνει η Χριστίνα Παππά.

«Είναι ένα ταλαιπωρημένο και άξιο κορίτσι, γι’ αυτό και την αγαπώ. Τη θεωρώ κόρη μου πλέον. Και να έβλεπα κάτι αρνητικό, δεν θα το έλεγα στον γιο μου», παραδέχεται χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο της συνέντευξης η ηθοποιός.

«Είμαστε σε συζητήσεις με τη Τζο Τόγκου για το Real Housewives. Είχα πει όχι σε καθημερινό σήριαλ πριν από 2 χρόνια και το μετάνιωσα, στεναχωρήθηκα και έκλαψα. Είχα κάνει και μία συζήτηση για μία εκπομπή, όμως άλλαξαν τα στελέχη του συγκεκριμένου καναλιού και δεν τη συνεχίσαμε», αποκαλύπτει στη συνέχεια η Χριστίνα Παππά.

«Η τηλεόραση μου φαίνεται μία από τα ίδια στην επιλογή των προσώπων. Παίρνουν τον έναν παρουσιαστή από εδώ και τον βάζουν σε μία άλλη εκπομπή. Δεν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι; Ακόμη και σκηνοθέτες του θεάτρου έχουν κλίκες, έχουν κόλλημα στο να χρησιμοποιήσουν πρόσωπα εμπορικά και μη ποιοτικά», επισημαίνει αμέσως μετά η Χριστίνα Παππά στην κάμερα του Breakfast@Star.