Χριστίνα Παππά για τις φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία: «Έζησα έναν εφιάλτη, νιώθω άρρωστη»

Χριστίνα Παππά

"Η μητέρα μου είναι τέταρτη φορά εγχειρισμένη, ήταν ολομόναχη στο σπίτι. Μιλούσα μαζί της στο τηλέφωνο κάθε 10 λεπτά", εξομολογείται η γνωστή ηθοποιός για την τραγωδία στον Θεσσαλικό κάμπο.

Για τις δραματικές στιγμές που βίωσε όταν η μητέρα της εγκλωβίστηκε από τις φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία μίλησε η Χριστίνα Παππά. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις ώρες αγωνίας και τις προσπάθειες που έκανε να στηρίξει ψυχολογικά την ηλικιωμένη μητέρα της, η οποία βρίσκεται στον Βόλο.

«Ήταν τρομακτικό, έζησα έναν εφιάλτη. Ήταν να πάω την Πέμπτη αλλά τελικά λόγω βροχής δεν πήγα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έγινε, ότι θα έχει αυτή την εξέλιξη», δηλώνει στην κάμερα του ΑΝΤ1 η Χριστίνα Παππά.

«Είναι θλιβερό. Μιλούσα με τη μητέρα μου κάθε 10 λεπτά. Νιώθω θυμό, οργή, σαν να μου παίρνουν την ίδια μου τη ζωή. Η ψυχολογία όλων μας είναι συνεχώς πάνω-κάτω, νιώθω άρρωστη, εκεί που γελάω, εκεί κλαίω», εξομολογείται αμέσως μετά.

«Η μητέρα μου είναι τέταρτη φορά εγχειρισμένη, ήταν ολομόναχη στο σπίτι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γείτονες. Ήταν πραγματικά ώρες αγωνίας, κάθε φορά που τα συζητάω θέλω να κλαίω.

Προσπαθώ να την καθησυχάζω. Ευτυχώς η δική μου μητέρα είναι καλά, ο υπόλοιπος κόσμος τι γίνεται; Είναι στενάχωρο», καταλήγει συγκλονισμένη η Χριστίνα Παππά.