Χριστίνα Παππά: «Εκεί είπα πεθαίνω αυτή τη στιγμή»

«Χάσαμε και χρήματα από τις δουλειές αυτές».

Η Χριστίνα Παππά με το γιό της Δημήτρη σε μία σπάνια κιοινή τηλεοπτική τους συνέντευξη στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» μίλησαν για την απόφαση τους να συνεργαστούν επαγγελματικά, αλλά και τη δύσκολη στιγμή που τους έκανε αχώριστους.

«Δεν μπορεί τίποτα να μπει ανάμεσα μας. Είναι η ίδια μου η ζωή. Βγήκε από το σώμα μου, είναι δυνατόν να μπορεί κάτι να μπει ανάμεσα μας;» λέει η ηθοποιός η οποία αναφερόμενη σε επαγγελματικά βήματα του παρελθόντος αποκαλύπτει πως έχασαν χρήματα: «Δεν το κάναμε για να βγάλουμε χρήματα. Το έκανα γιατί το αγαπούσε ο Δημήτρης, ήταν επιθυμία του. Χάσαμε και χρήματα από τις δουλειές αυτές. Είναι αυτό που είπα, αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις.»
Η Χριστίνα Παππά αποκαλυπτει και την περιπέτεια υγείας του γιού της στο παρελθόν που την έκανε να «χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της».
«Θυμάμαι ένα περιστατικό που ήταν μικρός ο Δημήτρης. Ήμουν κι εγώ πολύ μικρή. Σε ηλικία πέντε ετών ο Δημήτρης είχε μια άσχημη εγχείρηση με αιμορραγία και εκεί έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, εκεί είπα πεθαίνω αυτή τη στιγμή. Εκεί ένιωσα την πραγματική μητρότητα.»