Χριστίνα Παππά: «Δεν μου άρεσε που στην αρχή η εγγονή μου με έλεγε γιαγιά»

Χριστίνα Παππά

"Φαντάσου μια πεθερά να βάζει λάδι στη φωτιά. Δεν είναι ωραίο. Ως γιαγιά πιστεύω είμαι πολύ καλή και περιμένω να μεγαλώσει λίγο η Χριστίνα η εγγονή μου για να κάνουμε ταξίδια, πιστεύω θα την κακομάθω" δήλωσε η Χριστίνα Παππά.

Η Χριστίνα Παππά έδωσε συνέντευξη στο Fay’s Time και μίλησε για την οικογένειά της και τα επαγγελματικά της σχέδια.

«Έχουμε γίνει μια οικογένεια. Είναι στην αρχή μέχρι να γνωριστείς. Την Άννα στο κινητό μου την έχω ”κόρη μου”, δεν μπορώ να την ξεχωρίσω από τον γιο μου. Ακόμα και στα προβλήματα τους θα πάρω το μέρος της Άννας. Φαντάσου μια πεθερά να βάζει λάδι στη φωτιά. Δεν είναι ωραίο. Ως γιαγιά πιστεύω είμαι πολύ καλή και περιμένω να μεγαλώσει λίγο η Χριστίνα η εγγονή μου για να κάνουμε ταξίδια, πιστεύω θα την κακομάθω. Στην αρχή δεν μου άρεσε να με λέει γιαγιά αλλά τώρα λιώνω» περιέγραψε η Χριστίνα Παππά.

«Ευελπιστώ να συνεργαστώ με τον αγαπημένο μου Αντρέα Γεωργίου, έχουμε συζητήσει να κάνουμε κάτι. Εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος που μπορώ να αφιερώσω πολύ χρόνο στην τηλεόραση λόγω της δουλειάς μου στην Μύκονο. Αν θα κάνω κάτι θα έκανα κάποιο guest μέχρι πέντε επεισόδια το πολύ. Για αυτό κάνω πραγματάκια για να υπάρχω. Ένας Ιταλός σκηνοθέτης μου πρότεινε ένα παιχνίδι μαγειρικής. Θέλει όμως χρόνο, δεν είναι εύκολο. Άλλο να πεις πάω για 15 ημέρες. Αυτή τη στιγμή δεν έχω πρόταση από την Ελλάδα».

«Μου έχει γίνει κρούση για το Real Housewives. Ήμουν η πρώτη που το συζητήσαμε και εγώ είπα ναι. Εννοείται ότι θα το έκανα γιατί αυτό το project μου είχε δώσει πολλή δύναμη και βοηθάει στη δουλειά. Μου άρεσε και εμένα και σε πολύ κόσμο. Δεν είμαι παραγωγός για να ξέρω αν έμεινε στον πάγο το project. Ξέρω ότι έχουν γίνει συζητήσεις με την Τζο Τόγκου, με τα άλλα κορίτσια όχι. Ο παραγωγός θα αποφασίσει… Από την παραγωγή ήθελαν ορισμένες παλιές και ορισμένες καινούργιες για να υπάρχει αυτή η κόντρα, κακά τα ψέματα ριάλιτι κάνουμε» ανέφερε για τα επαγγελματικά της σχέδια και το ενδεχόμενο να επιστρέψει το Real Housewives.