Χριστίνα Παππά: «Δεν με βοήθησε, όχι, δεν ήταν δίπλα μου»

Χριστίνα Παππά

"Ήταν ίσως η σχέση μας τόσο έντονη, η πρώτη σχέση της ζωής μου, οπότε μετά δεν ήμασταν ώριμοι" δήλωσε η Χριστίνα Παππά.

Την Χριστίνα Παππά υποδέχθηκε η καλοκαιρινή παρέα του OPEN στο πλατό της πρωινής εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» την Παρασκευή. Μεταξύ άλλων, η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια μίλησε για την περίοδο της εγκυμοσύνης σε νεαρή ηλικία, τις δυσκολίες και την απουσία του πατέρα του παιδιού της από την ζωή τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Παππά παραδέχθηκε πως «το γεγονός ότι έμεινα έγκυος πολύ μικρή, έτυχε και να πω την αλήθεια τότε ήταν όλοι «μη Χριστίνα» και αυτά. Δόξα τω Θεώ και την Παναγία όμως, γι’ αυτό λέω πως ο Θεός ξέρει τι κάνει, αποφάσισα εγώ να το κάνω παρόλο που ήμουν μικρή γιατί είχα μια αγάπη και μια λατρεία γενικά προς τα παιδιά».

«Είναι ότι ωραιότερο έχει συμβεί στη ζωή μου και δεν το αλλάζω με τίποτα. Ήταν πολύ δύσκολο, ωστόσο είχα την γιαγιά μου, την μαμά και την αδελφή μου. Είχα βοήθεια, δόξα τω Θεώ. Από εκεί και πέρα όμως δεν θα έλεγα στα νέα παιδιά «σε τέτοια ηλικία να κάνετε ένα παιδί», για όνομα του Θεού. Όχι. Έχει κάθε ηλικία τα δικά της θέματα ωστόσο, αν προκύψει και αν τύχει και αν είναι ώριμα, σε κάποια τέτοια ηλικία ένα τέτοιο κορίτσι μπορεί να το αντιμετωπίσει το πρόβλημα γιατί συμβαίνουν κάθε μέρα και τα βλέπουμε κάθε μέρα».

«Ήθελα να κάνω και άλλο παιδί, ναι αλλά οι καταστάσεις δεν… Ο μπαμπάς του Δημήτρη δεν με βοήθησε τότε, όχι, Δεν με βοήθησε κανένας, όλα μόνη μου τα έχω κάνει. Κανένας. Δεν ήταν δίπλα μου, συμβαίνουν και αυτά στις οικογένειες. Ο άνθρωπος είναι τρεισήμισι χρόνια μεγαλύτερος από μένα και έτυχε, παιδιά. Ήταν ίσως η σχέση μας τόσο έντονη, η πρώτη σχέση της ζωής μου, οπότε μετά δεν ήμασταν ώριμοι. Ήταν η στιγμή του πάθους, να το πω έτσι. Δεν ήταν κοντά στις στιγμές του παιδιού μου αλλά δεν με αγγίζει αυτό. Ήταν, δεν ήταν, ήμουν εγώ οπότε μια χαρά» πρόσθεσε, επίσης, η Χριστίνα Παππά στην ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN.