Χριστίνα Παππά: «Από το διαβατήριο είδα ότι ήταν 12 χρόνια μικρότερος μου και είπα: το έπνιξες το κουνέλι τώρα»

Χριστίνα Παππά

"Είδα ένα ωραίο παλικάρι, με φλέρταρε, γοητεύτηκα και κάποια στιγμή που πηγαίναμε κάπου και είχα το διαβατήριό του έκανα: Α Παναγία μου!" ανέφερε η Χριστίνα Παππά.

Στην ενότητα του Πρωινού ΣουΣου «Κοιμή… σου με τον Νίκο», η Χριστίνα Παππά άνοιξε το σπίτι της και μίλησε για τις σχέσεις της, τη ζωή της στην Ιταλία και ξεφύλλισε το άλμπουμ του γάμου της.

«Στη ζωή μου είχα μόνο μία σχέση με μεγαλύτερο άντρα και με αρκετά χρήματα όταν ήμουν μικρή. Όταν ήμουν μικρή, μου άρεσαν οι μεγαλύτεροι. Μην ξεχνάς ότι επειδή μου έλειπε η πατρική φιγούρα από αυτόν τον άνθρωπο που έχει φύγει από τη ζωή για κάποιους λόγους υγείας. Είμαι η μόνη που είναι στην προσευχή μου και μου λείπει απίστευτα ακόμα και τώρα. Του ανάβω κεράκια στην εκκλησία στο όνομά του. Τότε εγώ έπαιρνα γνώση, μάθαινα και τον θαύμαζα. Μετέπειτα οι σχέσεις μου ήταν όλοι συνομήλικοι» σημείωσε η Χριστίνα Παππά.

«Ένα από τα σχόλια που έχω διαβάσει είναι: έλα αυτή ήταν με πλούσιους. Ποιοι ήταν πλούσιοι; Εγώ μόνο μικρότερους άντρες είχα στη ζωή μου, εκτός από τη μία όταν ήμουν μικρή. Μην σου πω ότι πλήρωνα και δεν με πλήρωναν. Ο Κλαούντιο ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερος από εμένα και ο πρώτος μου άντρας είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος από εμένα» πρόσθεσε.

Για μία από τις σχέσεις δήλωσε η Χριστίνα Παππά: «Από κάποια ηλικία και μετά δεν το περίμενα, έγινε ξαφνικά. Δεν ήξερα ότι ήταν 12 χρόνια μικρότερος μου. Είδα ένα ωραίο παλικάρι, με φλέρταρε, γοητεύτηκα και κάποια στιγμή που πηγαίναμε κάπου και είχα το διαβατήριό του έκανα: Α Παναγία μου! Γύρισα να τον κοιτάξω και γυρίζω σε εμένα και λέω ότι το έπνιξες το κουνέλι τώρα».

Φωτογραφία NDP