Χριστίνα Παππά: Αυτές που κατέκριναν τις «Νοικοκυρές» παρακαλούσαν να συμμετέχουν!

Σε συνέντευξή της στην Ρενέ Σαραντινου και το περιοδικό «Λοιπόν» η «νοικοκυρά» μίλησε για την απόφασή της να συμμετέχει στο ριάλιτι αλλά και που θέτει η ίδια τα όρια της προβολής…
 
– Φέτος σε είδαμε στο ριάλιτι «Real Housewifes of Athens».
«Δεν μου αρέσει να το χαρακτηρίζω “ριάλιτι”. Είμαστε 6 γυναίκες, ακολουθούμε τη ζωή μας, την καθημερινότητά μας, δεν ήταν “στημένα” τα πράγματα. Εκτός από κάποιες εμφανίσεις που είχαμε, στα υπόλοιπα έβγαινα τελείως ατημέλητη, αμακιγιάριστη, τελείως “χύμα στο κύμα”. Μου θύμισε μια τηλεοπτική σειρά, για παράδειγμα, το “Sex and the City”. Ήταν πολύ ωραίο, ενδιαφέρον και πρωτότυπο για την Ελλάδα».

– Η ζωή σας καταγράφονταν συνέχεια. Σε τρόμαξε αυτό;
«Καθόλου, μα καθόλου. Δεν με ακολουθούσαν 24 ώρες το 24ωρο. Και όχι κάθε μέρα. Κάποιες μέρες την εβδομάδα και όπου ήθελα εγώ: στο σπίτι, στα ραντεβού. Μια μέρα ήρθαν στο σπίτι μου την ώρα που κοιμόμουν και με ξύπνησαν. Δεν είχα πρόβλημα να δουν το δωμάτιό μου. Πώς κοιμάμαι, μη βγω “τσαλακωμένη”. Δεν ήμουν ποτέ τέτοιος άνθρωπος. Δεν έχω τέτοια “κολλήματα”. Δόξα τω Θεώ έχω αρκετή εμπιστοσύνη στον εαυτό μου για να κολλήσω στο μακιγιάζ».

– Πώς καταφέρνεις να κρατήσεις τα κρυφά… κρυμμένα;
«Όποιος θέλει τα καταφέρνει, αυτό λέω. Ό,τι θέλω εγώ φαίνεται. Ήταν μεγάλη απόφαση το ριάλιτι και βέβαια θέλει γκατς! Ακούω πολλές να λένε διάφορα, αλλά σε πληροφορώ ότι πάρα πολλές έπαιρναν την παραγωγή και ζητούσαν να συμμετέχουν. Επώνυμες από πολλούς χώρους και ρωτούσαν και ενδιαφέρονταν. Όσες δεν το κάνουν και μένουν στην “απέξω” λένε: “Α μωρέ, τι πήγε κι έκανε;”. Και όλες κατά βάθος το ήθελαν. Κρύβονται δυστυχώς πίσω από το δαχτυλάκι τους».

– Δεν φοβήθηκες την υπερέκθεση;
«Όχι. Υπερέκθεση μπορεί να έχουν και οι κοπέλες που παρουσιάζουν καθημερινά προγράμματα. Είναι κάθε μέρα στο “γυαλί” και στον “αέρα”. Αυτές είναι περισσότερο εκτεθειμένες απ’ ό,τι ήμασταν εμείς».

– Εσένα σε ενδιέφερε να είσαι κάθε μέρα στον αέρα; Ήταν ένας λόγος για τον οποίο πήρες μέρος;
«Καμία σχέση. Είμαι πολύ χορτασμένη επαγγελματικά. Δεν είχα τέτοιο θέμα. Μου άρεσε το concept».

– Τα χρήματα δεν έπαιξαν ρόλο;
«Αρκετά σημαντικό, ήταν καλά».

– Πολλοί είναι εκείνοι που κατηγορούν τα ριάλιτι. Τι τους απαντάς;
«Εξαρτάται. Αν πας και κάνεις καραγκιοζιλίκια…».

– Τι εννοείς;
«Να είμαι κλειδωμένη μέσα σε ένα σπίτι και να εκτίθεμαι χωρίς λόγο και αιτία. Το θεωρώ κουτό και χαζό να προκαλέσω, είτε να δημιουργήσω ψεύτικες εντυπώσεις. Αφού θέλουν και το κάνουν, καλά κάνουν. Δεν θα καθόμουν ποτέ να ξεμαλλιαστώ».

– Είσαι ο άνθρωπος του σήμερα;
«Αναλόγως τι είναι αυτό που μου κάνει το “κλικ”. Μου είχαν προτείνει να είμαι σε καθημερινή εκπομπή που έχει να κάνει με κουτσομπολιό. Εκεί με όσα λεφτά και να μου έδιναν δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό. Κρίνω μόνο τη δική μου ζωή».

– Συζήτησες καθόλου με το γιο σου για τη συμμετοχή σου;
«Ο γιος μου είναι ανοιχτό μυαλό, δεν έχει πρόβλημα. Ήταν σύμφωνος. Εμφανίστηκε και αυτός, όταν έφτιαχνε το μαγαζί του. Εξάλλου, είναι ο μοναδικός άνθρωπος που είναι συνέχεια στη ζωή μου. Δεν έχω και κανέναν άλλο από το γιο μου – είναι ο πρωταγωνιστής στη ζωή μου».