Χριστίνα Παπαδέλλη: Η αποκάλυψη για την οικογένεια της και το πραγματικό της όνομα!

Χριστίνα Παπαδέλλη

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι κριτές.

Με αφορμή τα πειράγματα που είχε δεχτεί η Χριστίνα Παπαδέλλη γύρω από το «χαμηλή υπόταση», ο Στέλιος Κουδουνάρης ρώτησε την παίκτρια του My style rocks αν η οικογένεια της βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά η απάντηση ήταν λίγο πιο περίπλοκη από όσο θα περίμενε.

«Είμαστε εφτά αδέλφια, τέσσερα κορίτσια, τρία αγόρια. Έχω χάσει τον ένα αδελφό μου. Τα τρία κορίτσια μένουν στο Λονδίνο και τα δύο αγόρια και εγώ μένουμε εδώ. Η μαμά μου πηγαινοέρχεται. Κάποιους μήνες είναι εδώ, κάποιους στο Λονδίνο και κάποιους πηγαίνει στην Αίγυπτο να δει τη μεγάλη οικογένεια που έχει. Εγώ έχω γεννηθεί στην Ελλάδα. Η μαμά μου όταν ήταν μικρή, γύρω στα 18, ζούσε στο Σουδάν. Εκεί γνώρισε τον Παπαδέλλη ο οποίος είναι Έλληνας από τη Μυτιλήνη, από το Πλωμάρι, είναι ναυτικός, καπετάνιος. Εκεί, έκαναν τα έξι αδέλφια μου.

Μετά χώρισαν και η μαμά μου ερωτεύτηκε το γείτονα. Ο γείτονας είναι ο κανονικός μου μπαμπάς, είναι από το Σουδάν και λέγεται Αμπντέλ Καρίμ. Χώρισε όμως με τον Αμπντέλ Καρίμ και γύρισε στον Παπαδέλλη. Ο Παπαδέλλης τη συγχώρησε με μόνη προϋπόθεση να πάρουν τα έξι παιδιά και εμένα που ήμουν στην κοιλιά της μαμάς μου και να έρθουν στην Ελλάδα.Ήρθαμε εδώ και μετά από 3-4 μήνες γεννήθηκα εγώ, οπότε μεγάλωσα με τον Παπαδέλλη όσο έζησε, γιατί ήταν ήδη μεγάλος. Το όνομα του δεν το έχω στα χαρτιά, γιατί με έχει αναγνωρίσει ο κανονικός μου μπαμπάς, που δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ. Αλλά έχω αγαπήσει τον Παπαδέλλη ως πατέρα μου», είπε η Χριστίνα Παπαδέλλη αφηγούμενη ουσιαστικά την ιστορία της ζωής της οικογένειας της. Μάλιστα η παίκτρια αποκάλυψε και το αραβικό όνομα της που είναι Χούντα Αμπντέλ Καρίμ καθώς και ότι το βιολογικό της πατέρα δεν τον έχει γνωρίσει ποτέ.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το My style rocks!