Χριστίνα Μπόμπα: «Κάναμε λάθος, σκοτώστε με»

Χριστίνα Μπόμπα

"Σημασία έχει όταν κάνουμε λάθος και έχουμε δημόσιο βήμα και αυτό μπορεί να επηρεάσει κάποιον αρνητικά, καλό είναι να το παίρνουμε πίσω", δηλώνει η Χριστίνα Μπόμπα.

Τη Χριστίνα Μπόμπα συνάντησε η κάμερα του Super Κατερίνα σε ένα διάλειμμα από επαγγελματική της φωτογράφηση. Η γνωστή influencer μίλησε στην Έλενα Πολυκάρπου για τη ζωή με τα δίδυμα παιδιά της, το ενδεχόμενο τηλεοπτικό της βήμα, ενώ απαντά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε με το βίντεο των παιδιών της στον ιμάντα του αεροδρομίου.

«Έχουμε αποτρελαθεί και όσο μεγαλώνουν γίνονται τόσο πιο απολαυστικά. Μιλάνε, τρέχουν, παίζουν. Είναι φανταστικά» δηλώνει για τα δίδυμα κορίτσια της η Χριστίνα Μπόμπα.

«Δεν έχουν πάει σχολείο. Εγώ δεν δούλευα, κάνω κάποια πράγματα εδώ και 1-1μιση μήνα, οπότε τις αφήνω το πρωί. Δυσκολεύτηκα στην αρχή. Είναι δύσκολο για όλους τους μπαμπάδες και τις μαμάδες. Θέλουμε να γυρίσουμε σπίτι να δούμε τα παιδιά μας», προσθέτει η influencer, ενώ παραδέχεται ότι θέλουν και τρίτο παιδί με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Για το επίμαχο βίντεο που ανέβασε στο Instagram, στο οποίο φαίνονται τα δίδυμα κοριτσάκια της επάνω στον ιμάντα αποσκευών του αεροδρομίου, η Χριστίνα Μπόμπα σχολιάζει:

«Μου έγραψαν ότι απαγορεύεται, δεν το ήξερα. Σκοτώστε με. Μου έλεγαν τα κοριτσάκια: εκεί, εκεί, εκεί. Τις πήγα, με έβγαζε βίντεο εκείνη την ώρα ο Σάκης, το είδαμε μετά και μας φάνηκε γλυκό, το ανέβασα. Κάναμε ένα λάθος, άνθρωποι είμαστε. Σημασία έχει όταν κάνουμε λάθος και έχουμε δημόσιο βήμα και αυτό μπορεί να επηρεάσει κάποιον αρνητικά, καλό είναι να το παίρνουμε πίσω. Γι’ αυτό και το διέγραψα».

Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο να τη δούμε στην παρουσίαση πρωινής εκπομπής μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, η Χριστίνα Μπόμπα απαντά: «Με τα τηλεοπτικά δεν είμαι πολύ ενημερωμένη. Δεν είναι κάτι που θα θέλαμε να κάνουμε νομίζω».