Χριστίνα Μπόμπα: «Για δύο μήνες δεν κοιμόμουν καθόλου, έχασα τελείως το μυαλό μου και ήμουν σαν ζόμπι»

Χριστίνα Μπόμπα

"Πέρασα ψυχολογικά από όλα αυτά που κάθε γυναίκα περνάει. Αμφισβήτησα το αν πρέπει να γίνει, το αν θα γίνει ποτέ. Είναι ένα θέμα ταμπού η εξωσωματική", τονίζει η Χριστίνα Μπόμπα.

Συνέντευξη στη Χριστιάνα Αριστοτέλους και τον Alpha Κύπρου παραχώρησε η Χριστίνα Μπόμπα. Η γνωστή Instagramer μίλησε για την εμπειρία από τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών της, την καθημερινότητα με τον Σάκη Τανιμανίδη αλλά και τον ρόλο της μητρότητας.

«Τον πρώτο 1-1μιση χρόνο είχα αφοσιωθεί πάρα πολύ στις μικρές. Δεν δούλευα πολύ, έκανα λίγα πράγματα. Τώρα έχει περίπου 3-4 μήνες που φεύγω 8 ώρες αυστηρά και όλα τα άλλα είναι μπέμπες», δηλώνει η Χριστίνα Μπόμπα.

«Όταν γέννησα, ήταν συγκλονιστική εμπειρία, όπως για κάθε γυναίκα. Άλλαξε όλη μου η ταυτότητα, όλο μου το mentality. Εκτός του ότι ήρθε αυτή η καταιγιστική αγάπη για τις μικρές, αγάπησα και τον εαυτό μου περισσότερο. Άκουγα το κορμί μου, δεν πλακώθηκα στις γυμναστικές και στις δίαιτες όταν θήλαζα ή λίγο πιο μετά. Τα έκανα όλα φιλικά προς μένα, ήταν μεγάλη αλλαγή», παραδέχεται στη συνέχεια.

«Όταν πρωτογέννησα και είχα δύο μωρά στο σπίτι που έπρεπε να τα θηλάσω, δεν κοιμόμουν ποτέ, έκλαιγαν και τα δυο και δεν ήξερα ποιο να πρωτοθηλάσω… εκεί έχασα τελείως το μυαλό μου και για 2 μήνες ήμουν σαν ζόμπι. Πάρα πολύ μεγάλο ρόλο είχε ο Σάκης, ήταν πολύ υποστηρικτικός, βράχος απέναντί μου», εξομολογείται η Χριστίνα Μπόμπα.

«Πέρασα ψυχολογικά από όλα αυτά που κάθε γυναίκα περνάει. Αμφισβήτησα το αν πρέπει να γίνει, το αν θα γίνει ποτέ. Είναι ένα θέμα ταμπού η εξωσωματική», τονίζει σε άλλο σημείο η Χριστίνα Μπόμπα.