Χριστίνα Μουστάκα: Η ατάκα για τα… κέρατα που προκάλεσε “πανικό” στο Namaste!

Έλενα Ασημακοπούλου: «Εκείνη μπορεί να το αντέξει, εγώ όχι».

Μια απίστευτη ατάκα του Παναγιώτη Ραφαηλίδη για την Χριστίνα Μουστάκα ήταν ικανή να προκαλέσει “πανικό” στον αέρα της εκπομπής Namaste και να κάνει τη Ναταλία Γερμανού να μην μπορεί να συγκρατηθεί από τα γέλια.

«Όταν γυναίκες σαν την Λάσκαρη παραδέχονται ότι έχουν υποστεί την απιστία, τι έχουμε να περιμένουμε εμείς οι κανονικές γυναίκες; Να το καταπιούμε ήσυχα και να συνεχίσουμε τη ζωή μας», είπε η Ναταλία Γερμανού, με την Έλενα Ασημακοπούλου να της απαντάει και να λέει την δική της άποψη για το θέμα: «Εκείνη μπορεί να το αντέξει, εγώ όχι. Νομίζω ότι είναι θέμα χαρακτήρα. Δεν έχω συγχωρέσει την απιστία, εξαφανίστηκα».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην Χριστίνα Μουστάκα, λέγοντας: «Στη Χριστίνα δεν έχει τύχει, οπότε δεν θα την ρωτήσουμε. Δεν της έχει τύχει απιστία, δεν την έχουν απατήσει» κάνοντας τη Χριστίνα Μουστάκα να γελάσει τόσο δυνατά, ώστε στη συνέχεια να “λιώσουν” και οι υπόλοιποι με τη σειρά τους. «Παίξε με τα μαλλάκια σου», της είπε η Γερμανού και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης συμπλήρωσε: «παίξε με τα κέρατά σου», κάνοντας την παρουσιάστρια να μην μπορεί να συνέλθει από τα γέλια.