Χριστίνα Μαραγκόζη: «Στην αρχή ήταν να πω το «Θα Προχωράμε Μαζί» με τον Γιάννη Πάριο αλλά…»

Χριστίνα Μαραγκόζη

"Δεν με αγχώνει η εικόνα μου τόσο όσο τα κιλά μου"

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Χριστίνα Μαραγκόζη, ύστερα από αρκετά μεγάλο διάστημα, στην κάμερα του «Μεσημέρι» και τον δημοσιογράφο Αρτ. Για τη νέα γενιά και τα ακούσματα της, την δισκογραφική απουσία του Αντώνη Βαρδή αλλά και την μεγάλη της επιτυχία «Θα προχωράμε μαζί».

«Τώρα η νέα γενιά μπαίνει στο Youtube και τα βλέπει όλα αν θέλει» ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοφιλής τραγουδίστρια. «Δεν υπάρχει λόγος να πω την ηλικία μου δημόσια, την λέω στους φίλους μου».

«Δεν με αγχώνει η εικόνα μου τόσο πολύ όσο τα κιλά μου. Είμαι των άκρως δυστυχώς και δεν μου έχει βγει σε καλό αυτό» παραδέχθηκε ειλικρινώς η Χριστίνα Μαραγκόζη.

«Το τραγούδι «Θα Προχωράμε Μαζί» το είχε γράψει ο Αντώνης Βαρδής και τον στίχο ο Γιάννης Πάριος. Η αρχική ιδέα ήταν να το τραγουδήσω με τον Γιάννη Πάριο αλλά ο Αντώνης θεώρησε πως δεν έπρεπε να μπει ο Γιάννης για να μην πουν ότι με βοήθησε πάρα πολύ» δήλωσε η τραγουδίστρια, προσθέτοντας: «Οπότε αποφάσισε να το τραγουδήσει εκείνος»

«Λείπει πάρα πολύ από την δισκογραφία ο Αντώνης Βαρδής, πάρα πολύ. Ήμουν τυχερή που έκανα το ξεκίνημα μου στη δισκογραφία μαζί του» κατέληξε η Χριστίνα Μαραγκόζη.