Χριστίνα Μάνη: «Δεν μου άρεσαν οι ρόλοι που μου έδιναν λόγω της εμφάνισης μου»

Χριστίνα Μάνη

"Έχοντας σπουδάσει θέατρο, το οποίο με μάγευε, το να πάω να παίζω τη σέξι κοπελίτσα σε ταινίες δεν μου έλεγε κάτι" εξηγεί η Χριστίνα Μάνη.

Στο πλατό του The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είδαμε την Χριστίνα Μάνη, το βράδυ της Τετάρτης, στον ΑΝΤ1. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση, δε, η γοητευτική πιανίστρια, η οποία ξεκίνησε σαν ηθοποιός την καριέρα της, αναφέρθηκε στην απόφαση να αφήσει για πάντα πίσω τον χώρο της υποκριτικής.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μάνη εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως «στον χώρο της υποκριτικής άκουσα και πολλά όχι, άκουσα και πολλά ναι. Δεν μου άρεσαν όμως οι ρόλοι που μου έδιναν λόγω της εμφάνισης μου. Με θεωρούσαν ωραία κοπέλα και θα μου έδιναν έναν ρόλο για μια σέξι κοπέλα, της διπλανής πόρτας, δυο σελιδούλες, «μελέτησε το και έλα να το κάνεις». Δεν με γέμιζε αυτό, αλήθεια σου το λέω».

«Δηλαδή έχοντας έρθει από το Λονδίνο και έχοντας σπουδάσει θέατρο, το οποίο με μάγευε, το να πάω μετά στο Λος Άντζελες και να παίζω τη σέξι κοπελίτσα σε ταινίες δεν μου έλεγε κάτι. Σε κάποια φάση λέω στο βοηθό ατζέντη, «Λούπε τέλος, δεν θέλω να μου ξαναστείλεις οντισιόν τον σέξι ρόλο είτε είναι για κάποια σειρά στο HBO είτε εδώ είτε εκεί. Δεν με ενδιαφέρει πια». Επειδή όλα τα χρόνια στο Λος Άντζελες ένιωθα και αυτές τις νότες μοναξιάς έγραφα μουσική στο σπίτι μου, μόνη μου».

«Αυτό είναι έμφυτο. Παίζω πιάνο από τεσσάρων χρονών και είναι κάτι το οποίο δεν το σταμάτησα ποτέ. Πάντα μελετάω για ώρες στο πιάνο, απλά δεν ήταν μέχρι τότε το επάγγελμα μου» πρόσθεσε, επίσης, η Χριστίνα Μάνη στο βράδυ της Τετάρτης στο The 2night Show του ΑΝΤ1.