Χριστίνα Λαμπίρη: «Κι εμάς κίτρινους μας έλεγαν τότε, τι ανακαλύψαμε τώρα;»

Χριστίνα Λαμπίρη

"Τώρα πια στην τηλεόραση μιλάνε όλοι. Ό,τι δεν μας αρέσει υπάρχει το τηλεκοντρόλ και δεν το βλέπουμε".

Στην κάμερα του Breakfast@Star μιλά η Χριστίνα Λαμπίρη. Τη γνωστή παρουσιάστρια και νυν αντιδήμαρχο Πολιτισμού στον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου συνάντησε σε εκδήλωση η ρεπόρτερ Μυρσίνη Κοντού, ζητώντας την άποψή της για την τηλεόραση και την ενδεχόμενη επιστροφή της στα πλατό.

«Είσαστε σίγουροι ότι σας λείπω από την τηλεόραση; Δεν το νομίζω. Πιστεύω ότι, αν σας έλειπα, θα ήμουν. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν μου λείπει η τηλεόραση. Είναι τόσο γεμάτη η ζωή μου και τόσο δύσκολη η τηλεόραση που κάνετε, που δεν ξέρω αν θα μπορούσα να βρεθώ κοντά σας», δηλώνει η Χριστίνα Λαμπίρη.

«Προτάσεις μέχρι κάποια στιγμή μου γίνονταν. Είχαμε κάνει συζητήσεις αλλά δεν κατέληξαν κάπου», παραδέχεται η παρουσιάστρια στην κάμερα του Star.

«Είναι λίγο δύσκολη η τηλεόραση τώρα, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της. Δεν μου λείπει καθόλου η ένταση και το άγχος. Την αγαπώ την τηλεόραση, τη σέβομαι, την έχω υπηρετήσει χρόνια αλλά θεωρώ ότι πλέον έχει γίνει σκληρή», σχολιάζει στη συνέχεια η Χριστίνα Λαμπίρη.

«Τώρα πια στην τηλεόραση μιλάνε όλοι. Μη μου λες για «κίτρινες» εκπομπές. Όταν κάναμε κι εμείς τα μεσημεριανά, «κίτρινους» μας έλεγαν. Οπότε τι να πω εγώ; Τι ανακαλύψαμε ξαφνικά; Η τηλεόραση μπορεί να έχει ό,τι χρώμα θέλει να της δώσει κάποιος. Ό,τι δεν μας αρέσει υπάρχει το τηλεκοντρόλ και δεν το βλέπουμε», καταλήγει στις δηλώσεις της η Χριστίνα Λαμπίρη.