Χριστίνα Λαμπίρη: Η συγγνώμη στον Καπουτζίδη και στον Αθερίδη και το περιστατικό που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί στον αέρα!

«Όταν βλέπεις κάποιον άνθρωπο ο οποίος είναι εκτός εαυτού...»

Η Χριστίνα Λαμπίρη με διάθεση γαι πολλή κουβέντα βρέθηκε στον καναπέ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και αποκάλυψε κάποιες στιγμές που τα όρια ξεπεράστηκαν. Γιατί ζήτησε συγγνώμη από τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Θοδωρή Αθερίδη και τι λέει για το περιστατικό που καλεσμένος της βρισκόταν εκτος ελέγχου;

Η συγγνώμη στον Γιώργο Καπουτζίδη: «Πάντα έχω ένα φόβο και το ελάττωμά μου σε αυτή την πορεία της δουλειάς είναι ότι πάντα μπαίνω στα παπούτσια του άλλου. Ότι αυτός ο άνθρωπος, ή οι δικοί του κάθεται στο σπίτι του τώρα και υπάρχουν πέντε άνθρωποι που δεν τον ξέρουν. Και αρχίζει ο καθένας και λέει το μακρύ του και το κοντό του για έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζει. Αυτό είναι από μόνο του πάρα πολύ κακό. Είναι κάτι το οποίο έχω ξαναπεί και ήταν και το πιο έντονο για μένα και ζήτησα και συγγνώμη. Ήταν και με τον Γιώργο Καπουτζίδη, που αυτός ήταν και ο λόγος που μας έφερε πιο κοντά, γιατί είχα κάνει ένα πάρα πολύ σκληρό σχόλιο για την εμφάνιση του στα βραβεία του «Έθνους». Και είχε στεναχωρηθεί πολύ. Είχα πει για την εικόνα του «και δεν ντρέπεται και πως πάει έτσι». Εμείς το σχολιάζαμε στο πλαίσιο του χαλαρού και της πλάκας, τον άλλον όμως δεν ξέρεις σε τι στιγμή τον πετυχαίνεις και τι μπορεί να του μεταφέρουν.»

Η συγγνώμη στον Θοδωρή Αθερίδη: «Και το άλλο που με είχε στεναχωρήσει και επίσης ζήτησα συγγνώμη, πριν από πολλά χρόνια, ήταν με τον Θοδωρή Αθερίδη, που είχε εμφανιστεί κάπου σε μία εκδήλωση και δεν ήξερα ότι ήταν η σύζυγος του δίπλα και είχαν ειπωθεί πολλά τότε, και είχα ζητήσει συγνώμη.»

Το εκτός ελέγχου περιστατικό που της έγινε μάθημα: «Μια φορά την είχα πατήσει πάρα πολύ άσχημα με έναν καλεσμένο ο οποίος ήταν εκτός εαυτού. Είναι γνωστός, μη φανταστείς ότι τώρα είναι πρώτη γραμμή, είναι ψιλοχαμένος τώρα, αλλά τότε ήταν πολύ της μόδας. Είπα κι εγώ να τον βγάλω στην εκπομπή, τι το ήθελα… Αυτό μου έγινε μάθημα. Όταν βλέπεις κάποιον άνθρωπο ο οποίος είναι εκτός εαυτού, εκτός ελέγχου, σταματάς τη σύνδεση επί τόπου. Δεν μπαίνεις σε διάλογο μαζί του γιατί θα τον χάσεις 100%. Γιατί αυτός το έχει σκηνοθετήσει μέσα στο μυαλό του, οπότε εσένα που έχεις και τον αέρα και την αγωνία σου, πέφτεις μέσα στην παγίδα. Αυτό είναι έλλειψη εμπειρίας. Δεν ήμουν πολλά χρόνια στον αέρα. Το πήρα προσωπικά και άρχισα να απαντάω στις βωμολοχίες τις δικές του. Προσπάθησα να διαχειριστώ έναν πολύ κακό άνθρωπο που το είχε ήδη ετοιμάσει στο μυαλό του, οπότε βγήκε πολύ χαλαρός και άνετος. Οπότε έπεσα στην παγίδα αυτή.»