Χριστίνα Λαμπίρη για Μάτι: «Ήμουν τυχερή, δεν θα προλάβαινα ποτέ να κατέβω τα σκαλιά»

Χριστίνα Λαμπίρη

Δείτε όλα όσα είπε η Χριστίνα Λαμπίρη.

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη Νάνσυ Νικολαϊδη έδωσε η Χριστίνα Λαμπίρη. Η παρουσιάστρια μίλησε για το τι την έκανε να φύγει από την τηλεόραση, για το ποιο ήταν το σημείο εκείνο που είπε πως «δεν πάει άλλο» και για τα λάθη της.

«Ήμουν ερωτική μετανάστρια στο Λονδίνο, είχαμε προγραμματίσει το γάμο μας αλλά προέκυψε η εγκυμοσύνη. Ήμουν μονή μου σε μια αισχρή οικονομική κατάσταση. Όταν γεννήθηκε η Μαρίσα είχα την απολυτή στήριξη της οικογένειας μου. Με τη Μαρίσα μεγαλώσαμε παρέα σαν αδερφές. Η Μαρίσα είναι η απολυτή ευλογία. Το εγγόνι μου είναι πέντε φορές παιδί μου», είπε αρχικά η Χριστίνα Λαμπίρη.

Για τον σύζυγό της, Θανάση Αδαμόπουλο, η Χριστίνα Λαμπίρη είπε: «Έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναφτιάξω τη ζωή μου ποτέ. Τον σύζυγό μου τον ερωτεύτηκα παραφορά. Είναι τόσο βαθιά η σχέση που δεν μπορώ να φανταστώ διαφορετικά».

Σχετικά με την πυρκαγιά που βίωσε στα νεανικά της χρόνια, η Χριστίνα Λαμπίρη ανέφερε: «Μαζί με την επιχείρηση του πατέρα μου χάθηκε όλη μας η ζωή μαζί. Κοιμάσαι το ένα βράδυ όπως έχεις μάθει με την καθημερινότητά σου και τα ξημερώματα η ζωή σου έχει αλλάξει 180 μοίρες».

Για τη φωτιά του 2018 στο Μάτι, η Χριστίνα Λαμπίρη είπε: «Για καλή μου τύχη ο Θανάσης είναι εδώ. Βλέπω την κάπνα προς εμάς, ανεβαίνω πάνω, βλέπω σπίθες και κατεβαίνω τρέχοντας κάτω και λέω “Θανάση, καιγόμαστε”. Και μου λέει “αμάν αυτή η υπερβολή σου, αμάν”. Με το που είδε την κατάσταση, μου είπε να πάρω το αυτοκίνητο και να φύγω. Του λέω “να κατέβω από τα σκαλιά”. Μου λέει “κανένα σκαλί δεν θα κατέβεις, δεν θα κατέβεις στη θάλασσα, θα πάρεις το αυτοκίνητο και θα φύγεις”. Ήμουν πραγματικά τυχερή, αν κατέβαινα τα σκαλιά, δεν θα προλάβαινα ποτέ να κατέβω».

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο της τηλεόρασης: «Αυτή τη δουλειά δεν την έκανα ως περαστική, στην πραγματικότητα εγκατέλειψα τη δουλειά μου και μου έχει στοιχήσει, δεν είναι η παρουσίαση η δουλεία μου. Η δουλειά με έπνιξε και άρχισε να μου κάνει κακό. Είχα χάσει εντελώς τον εαυτό μου και είχα γίνει δύστροπος και κακός χαρακτήρας, δεν ήμουν εγώ. Εννοείται ότι ένιωσα προδομένη, αλλά είναι μέρος της δουλειάς. Nαι μεν ήμουν αφοσιωμένη στη δουλειά μου, αλλά όταν έφευγα είχα προσωπική ζωή και ένα παιδί να με περιμένει».