Χριστίνα Κοντοβά: «Ζω ό,τι κάθε άλλη μαμά, δεν το ξεχωρίζω»

Χριστίνα Κοντοβά

"Γενικά, το ταξίδι της μητρότητας για μια γυναίκα είναι ίσως το μεγαλύτερο ταξίδι, το πιο δύσκολο αλλά και το πιο υπέροχο", λέει η Χριστίνα Κοντοβά.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, η ActionAid σε συνεργασία με τον φωτογράφο Κοσμά Κουμιανό, διοργάνωσε στο Ωδείο Αθηνών την έκθεση φωτογραφίας «Κοίταξέ με, άκουσέ με». Στα εγκαίνια της έκθεσης, εκτός από τον καταξιωμένο φωτογράφο, παραβρέθηκαν η σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά, η δημοσιογράφος Λίλα Κουντουριώτη, η ηθοποιός Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η διευθύντρια Επικοινωνίας και Μarketing του Alpha Πίμη Φασούλα και Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την Χριστίνα Κοντοβά για την υιοθεσία του κοριτσιού της από την Ουγκάντα, η ίδια σχολίασε: «Όλες οι μαμάδες νομίζω ότι ζούμε μοναδικές στιγμές με τα παιδιά μας. Γενικά, το ταξίδι της μητρότητας για μια γυναίκα είναι ίσως το μεγαλύτερο ταξίδι, το πιο δύσκολο αλλά και το πιο υπέροχο. Κάπως έτσι το έζησα κι εγώ».

«Είμαι καλά, η ζωή συνεχίζεται πολύ ωραία, συνέχεια λύνουμε θέματα. Νομίζω ότι ζω ό,τι κάθε άλλη μαμά, δεν το ξεχωρίζω. Είναι μια ιδιαίτερη ιστορία, αλλά είναι μια ιστορία μαμάς και κόρης», επισήμανε η Χριστίνα Κοντοβά.