Χριστίνα Κεφαλά: Η σχέση της με τον Σάκη και το μήνυμα της Μαριαλένας στον Λιβάνη

Χριστίνα Κεφαλά

Δείτε όλα όσα είπε η Χριστίνα Κεφαλά για τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Στον αέρα της εκπομπής «Love it» προβλήθηκε σήμερα το δεύτερος μέρος των δηλώσεων που έκανε η Χριστίνα Κεφαλά, όταν βγήκε από το Survivor. Η Χριστίνα μίλησε για τον Σάκη Κατσούλη, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αλλά και το μήνυμα που της ζήτησε να μεταφέρει στον Γιώργο Λιβάνη.

«Δεν ήξερα ότι ο Σάκης λέει ότι είμαστε φίλοι. Τον ξέρω χρόνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει γίνει και κάτι. Ο Σάκης ήθελε να μπει στο παιχνίδι για τη Μαριαλένα και δεν ήθελε να υπάρχει κάποια άλλη. Με τον Σάκη είχαμε ένα φλερτ για 1,5 μήνα, το οποίο όμως, δεν βγήκε πουθενά. Με τον Σάκη δεν μιλούσαμε. Τυχαία έμαθα ότι θα είναι και αυτός στο Survivor. Ξέρω από τον Σάκη ότι με τη Μαριαλένα είχαν χωρίσει από τον Αύγουστο. Από τη Μαριαλένα έμαθα ότι χώρισαν Οκτώβριο. Με τον Σάκη είχαμε αυτό το φλερτ μετά τον Οκτώβριο. Τον πρώτο καιρό δεν μπορούσα να προσαρμοστώ», είπε αρχικά η Χριστίνα Κεφαλά.

Η Χριστίνα Κεφαλά πρόσθεσε επίσης: «Δεν ήξερα και πώς θα το πάρει η Μαριαλένα, ήξερε για μένα. Της είχε πει μια φίλη της ότι ο Σάκης είναι τώρα με την κοπέλα που ήταν στο My Style Rocks. Με τη Μαριαλένα τα συζητήσαμε και τα βρήκαμε, δεν είχαμε να χωρίσουμε τίποτα. Δεν ήξερα ότι ήταν τόσο πρόσφατος ο χωρισμός τους. Εάν το ήξερα δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να ασχοληθώ με τον Σάκη. Ο Σάκης και η Μαριαλένα ή θα καταλήξουν αδέρφια ή σε γάμο. Ας αποφασίσουν τι θέλουν να με κάνουν. Κουμπάρα, παρανυφάκι… Έχουν έρθει όντως κοντά. Εάν με ρωτούσαν τι συμβαίνει, θα έλεγα ότι είναι μαζί. Κοιμούνται μαζί, όλη τη μέρα αγκαλιάζονται και πονάει ο ένας για τον άλλον. Ο Σάκης έχει σίγουρα συναισθήματα για τη Μαριαλένα, φαίνεται ότι είναι καψούρης. Δεν ξέρω αν είναι ζευγάρι, δεν μπορούν να είναι ζευγάρι γιατί η Μαριαλένα έχει σχέση έξω. Εκτός κι αν όταν βγει η Μαριαλένα έξω από το παιχνίδι δούμε ότι δεν υπάρχει σχέση».

«Η Μαριαλένα μου είπε να πιάσω τον Γιώργο Λιβάνη και να του πω ότι είναι καλά. Τώρα, ο Γιώργος άμα θέλει μετά… Εγώ είπα στη Μαριαλένα μια μέρα ότι “αγάπη, εγώ δεν θα είχα τέτοια σχέση με τον Σάκη εδώ μέσα, έξω σε περιμένει ένας άνθρωπος”. Είπα στη Μαριαλένα ότι “εγώ εάν ήμουν Γιώργος, δεν θα ήμουν μαζί σου”. Εάν ισχύουν αυτά που βλέπουμε, όταν γυρίσει θα ξεκαθαρίσει τη θέση της και στον Γιώργο. Ο Σάκης μπορεί να κίνησε γη και ουρανό για να την ξαναβρεί και ίσως να της κάνει και πρόταση γάμου. Δεν ξέρω εάν όλα αυτά είναι αλήθεια, μπορεί να το εκμεταλλεύεται για να φανεί», είπε η Χριστίνα Κεφαλά.