Χριστίνα Κεφαλά: «Επειδή πήγα στο Ντουμπάι με ρωτούσαν πόσα παίρνεις»

Χριστίνα Κεφαλά

"Απορώ πώς ο κόσμος στέλνει τέτοια μηνύματα για να κάνει τέτοια σχόλια στις φωτογραφίες από κάτω", λέει η Χριστίνα Κεφαλά.

Ξέσπασε η Χριστίνα Κεφαλά για τα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς για τα ταξίδια που κάνει στο εξωτερικό. Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, η Χριστίνα Κεφαλά είπε:

«Δεν έχω κάνει πολλά ταξίδια γενικά μέχρι στιγμής, στο εξωτερικό ειδικά. Τώρα λίγο με τη δουλειά που απαιτείται επειδή παρουσιάζω διάφορα διαφημιζόμενα προϊόντα στο προφίλ μου στο ίνσταγκραμ. Τώρα το τελευταίο ταξίδι ήταν μάλλον πολύ εκκεντρικό και δέχτηκα πολλά αρνητικά σχόλια. Απορώ πώς ο κόσμος στέλνει τέτοια μηνύματα για να κάνει τέτοια σχόλια στις φωτογραφίες από κάτω.

Δουλεύω από μικρή, πήγα για τη δημοσιότητα όλη αυτή που έχω πάρει από το παιχνίδι, έχω ασχοληθεί με το ίνσταγκραμ, βγάζω το δικό μου εισόδημα, δεν κάθομαι, κάθε μέρα δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ και μπορώ να πάω και μόνη μου και στο Ντουμπάι και Μαλδίβες και παντού. Απλά δεν μπορώ να πάω στα πιο χλιδάτα ξενοδοχεία».

«Να πηγαίνεις στο Ντουμπάι και να σε ρωτάνε πόσα παίρνεις; Μου φάνηκε απίστευτο! Που πήγα με τον σύντροφό μου, τη σχέση μου», ανέφερε η Χριστίνα Κεφαλά.