Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή: «Θα ήθελα να ήμουν στη συνέχεια του Καφέ της Χαράς»

Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή

«Μεγάλωσα μέσα στα θέατρα και τους ηθοποιούς. Συνεχίζω να ασχολούμαι με την υποκριτική», είπε η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Εύη Λεπενιώτη έδωσε συνέντευξη η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το Καφέ της Χαράς.

«Είχαμε πάει με τη μητέρα μου να δούμε μια παράσταση με τον Χάρη Ρώμα και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, με είδαν και προτείναν να υποδυθώ το μικρό Ρωσάκι στο Καφέ της Χαράς. Ο Χάρης Ρώμας ρώτησε τη μητέρα μου πως να με φωνάζει και έτσι προέκυψε το όνομα Μπουλίτσα.

Θυμάμαι στο σχολείο, κάποια στιγμή είχαν μαζευτεί γύρω μου πολλά παιδιά και ήθελαν να μου μιλήσουν. Πιο κοντά είχα έρθει με την Τζόυς Ευείδη και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση. Θα ήθελα να ήμουν στη συνέχεια της σειράς», είπε αρχικά η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή.

Τέλος, η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή τοποθετήθηκε σχετικά με την υποκριτική: «Μεγάλωσα μέσα στα θέατρα και τους ηθοποιούς. Συνεχίζω να ασχολούμαι με την υποκριτική. Είμαι βοηθός της μητέρας μου σε μαθήματα θεατρικής αγωγής σε σχολεία».