Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Ο σκηνοθέτης στις Άγριες Μέλισσες δεν ήθελε να με δει…»

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Το περιστατικό σε μπαρ στα Εξάρχεια! «Ήρθαν δύο κοπέλες…»

Στη Φωλιά των Κου Κου και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η “Θεοδοσία” από τις Άγριες Μέλισσες. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε πρόταση φέτος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο “Κόκκινο ποτάμι”, ενώ μίλησε και για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει στο παρελθόν.

«Το “Χειλά” είναι του μπαμπά, το “Φαμέλη” της μαμάς, που την έχω χάσει και το χρησιμοποιώ για συναισθηματικούς λόγους. Την έχασα στα 16 μου, ήταν πολύ δύσκολο. Ο Μανούσος Μανουσάκης μου έκανε πρόταση για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο “Κόκκινο ποτάμι”, αλλά δεν έκατσε.

Επειδή ήταν δύσκολο το πρόγραμμά μου το καλοκαίρι, μου άρεσε που στις Άγριες Μέλισσες ο ρόλος δεν ήταν πρωταγωνιστικός. Ο σκηνοθέτης μου εκμυστηρεύτηκε ότι δεν ήθελε να με δει για τη σειρά. Σε ένα μπαρ στα Εξάρχεια δύο κοπέλες ήρθαν και με αγκάλιασαν με συμπόνια και τους είπα ότι δεν είμαι η Θεοδοσία στη ζωή μου.

Είμαι τόσο εγωίστρια που δεν θα μείνω με έναν άνθρωπο που δεν είναι 100% σε μένα, ξενερώνω. Μου έχει τύχει να είμαι με έναν άνθρωπο και το μυαλό μου να είναι αλλού, αλλά ποτέ δεν έχω απατήσει. Έχω ερωτευτεί συμπρωταγωνιστή, αλλά αυτές οι σχέσεις κρατάνε συνήθως όσο κρατάει η δουλειά. Φυσικά και δούλεψα ως σερβιτόρα, δουλειά είναι όλα, και σκάλες θα πάω να καθαρίσω.

Έχω βρεθεί να ψάχνω το σπίτι μου να βρω ένα δίευρω να πάρω κάτι να φάω. Στο “Ουζερί Τσιτσάνης” υπήρχαν φορές που πήγαινα στο γύρισμα για να φάω από το catering γιατί δεν είχα λεφτά να φάω. Τώρα υπάρχουν στιγμές που ξυπνάω και λέω “Έχω λεφτά από το θέατρο;”. Εννοείται ότι σκέφτηκα να τα παρατήσω. Το μικρότερο μεροκάματο από το θέατρο ήταν 36 ευρώ για 4 μήνες», είπε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.