Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Με τις Άγριες Μέλισσες έζησα ακραία σκηνικά στο δρόμο»

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

«Θα προτιμούσα να δουλέψω σε ένα καφέ από το να κάνω μια δουλειά ως ηθοποιός που δεν με εκφράζει καθόλου», λέει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Στην εκπομπή Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού παραχώρησε συνέντευξη η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η οποία μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, αλλά και την δύσκολη περίοδο που πέρασε, όταν έφυγε από τη ζωή η μητέρα της.

«Δεν πρόλαβα να χαρώ την επιτυχία. Μόλις ήρθε, φορέσαμε μάσκες.. Με φώναζαν στο δρόμο και με παρηγορούσαν. Στην εφηβεία έβλεπα ταινίες και έπαιζα μετά τους ρόλους στον καθρέφτη. Με φαντάζομαι στη θέση της Meryl Streep», είπε αρχικά η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πρόσθεσε επίσης: «Όταν έχασα τη μητέρα μου σταμάτησα το μπαλέτο, παρόλο που το αγαπούσα πολύ, γιατί το είχα συνδέσει μαζί της. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Μια τέτοια απώλεια σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή. Διαχειρίστηκα την απώλεια της μητέρας μου, δεν μπορείς να ζεις στο πένθος μια ζωή».

«Πέρασα δύσκολα οικονομικά όταν ήμουν φοιτήτρια. Έχω δουλέψει σε αρκετά μπαρ και καφέ. Θα προτιμούσα να δουλέψω σε ένα καφέ από το να κάνω μια δουλειά ως ηθοποιός που δεν με εκφράζει καθόλου», είπε επίσης η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.