Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Έτσι γυρίστηκε το τέλος της Θεοδοσίας στις Άγριες Μέλισσες

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έκλαιγαν στα γυρίσματα! - Ποια είναι η σχέση της στις Άγριες Μέλισσες με την Μαρία Κίτσου;

Η πρωταγωνίστρια του χθεσινού επεισοδίου στις Άγριες Μέλισσες ήταν αναμφίβολα η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Η Θεοδοσία ολοκλήρωσε τον κύκλο της στο σίριαλ, μέσα από μια μεγαλειώδη σκηνή. Το μεσημέρι της Τετάρτης, η ηθοποιός βρέθηκε στο Πρωινό και μίλησε με τη Φαίη Σκορδά για όλα.

Αρχικά, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δήλωσε πως θα ήθελε να είναι σήμερα έξω από το δικαστήριο κατά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας στη δίκη της Χρυσής Αυγής. «Δεν το θυμόμουν ότι ήταν ίδια μέρα όταν έκλεισα για να είμαι εδώ», είπε.

«Είχαμε κανονίσει άλλες δύο φορές να τα πούμε με τη Χριστίνα, αλλά όλο κάτι γινόταν», αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά.

Στη συνέχεια, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έκανε πολύ σημαντικές αποκαλύψεις για την τελευταία της σκηνή στις Άγριες Μέλισσες:

«Συγκινήθηκα αρκετά χθες που το είδα, κατάλαβα ότι τελείωσε αυτό το ταξίδι. Κλαίγαμε στ’ αλήθεια με τον Λάμπρο, ήταν πολύ φορτισμένη μέρα. Ήμασταν συναισθηματικά πολύ φορτισμένοι και οι δύο. Βγήκε με την πρώτη, δεν την κάναμε πολλές φορές τη λήψη. Ήταν σινεμά εκείνη την ημέρα για μένα.

Όταν τελείωσαν τα γυρίσματα δεν στεναχωριόμουν τόσο. Χθες που είδα το επεισόδιο… νομίζω χτες το συνειδητοποίησα ότι τελείωσε. Γίναμε οικογένεια με αυτά τα παιδιά. Είναι λίγο στενάχωρο», ανέφερε συγκινημένη.

Για τον ρόλο της Θεοδοσίας στις Άγριες Μέλισσες και την σχέση της με την Μαρία Κίτσου, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη εξομολογήθηκε τα εξής:

«Ούτε εγώ με ήθελα. Το έβλεπα και έλεγα «Θεέ μου, πόσο κακιά έγινα»! Αλλά ήταν η αλήθεια και δικαιολογείται απόλυτα.

Η σχέση μας με τη Μαρία Κίτσου δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπατε. Γι’ αυτό βγαίνει έτσι, επειδή έχουμε πολύ καλή σχέση στην πραγματικότητα. Η Μαρία Κίτσου ήταν η μοναδική στα γυρίσματα που έπεφτε τόσο γέλιο. Θυμάμαι τη στιγμή που έπεσε στον γκρεμό και δεν την βοήθησα, γελούσαμε πριν. Ακριβώς το αντίθετο από αυτό που βλέπετε».