Χριστίνα Αλούπη: «Το στερεότυπο της εποχής μου ήταν “χαζή, ξανθιά, όμορφη” και είχα άγχος να αποδείξω το αντίθετο»

Χριστίνα Αλούπη

«Σε μία φωτογράφιση που πήγα με είπαν χοντρή, στεναχωρήθηκα πολύ, έμεινα κάτω από το πάπλωμα 2 ήμερες», λέει η Χριστίνα Αλούπη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή παραχώρησε η Χριστίνα Αλούπη. Η δημοσιογράφος μίλησε για την επιστροφή της στην Ελλάδα, το γάμο της και την εμφάνισή της.

«Έχουμε εγκλιματιστεί πλήρως στην Ελλάδα, το πιο δύσκολο ήταν η ξαφνική απουσία του μπαμπά των παιδιών. Όταν είπα στα παιδιά πως ο μπαμπάς θα πηγαινοέρχεται Ελλάδα – Αμερική λόγω δουλειάς, ο μικρός δεν μπορούσε να το δεχτεί. Το κομμάτι της συντροφικότητας είναι πολύ σχετικό, πρέπει να είσαι ήρεμος για να το απολαύσεις. Έχω συνηθίσει την απόσταση με τον άντρα μου πλέον και είμαι εντάξει με αυτό. Το σ..ξ σε έναν γάμο παίζει σημαντικό ρολό αλλά όχι με την έννοια της πράξης. Αν χαθεί το σ..ξ, το ζευγάρι απομακρύνεται», είπε αρχικά η Χριστίνα Αλούπη.

Για τις φήμες του χωρισμού με την έλευσή της στην Ελλάδα, η Χριστίνα Αλούπη απάντησε: «Όταν αποφάσισα να γυρίσω στην Ελλάδα υπήρξαν σχόλια ότι χώρισα, το περίμενα ότι θα συμβεί. Όσο λείπει ο άντρας μου, μεγαλώνω μονή μου τα παιδιά, δεν είναι καθόλου εύκολο, καλείσαι να είσαι και μαμά και μπαμπάς».

Κλείνοντας, η Χριστίνα Αλούπη ανέφερε: «Δε νιώθω όμορφη, δεν το ένιωθα ούτε παλιότερα, απλά λέω ‘καλά κρατιέμαι’. Έχω περάσει περιόδους που δε μου άρεσε καθόλου η μύτη μου, ήθελα να την κρύβω. Σε μία φωτογράφιση που πήγα με είπαν χοντρή, στεναχωρήθηκα πολύ, έμεινα κάτω από το πάπλωμα 2 ήμερες.

Το στερεότυπο της εποχής μου ήταν ‘χαζή, ξανθιά, όμορφη’ και είχα άγχος να αποδείξω το αντίθετο. Άμα κάποιος θέλει να σε περάσει για χαζή ακόμα και διδακτορικό να έχεις και να δουλεύεις στη NASA, πάλι χαζή θα σε πει».