Χριστίνα Αλούπη: «Έπιασα τον εαυτό μου να έχει δείγματα κατάθλιψης»

Χριστίνα Αλούπη

"Η πιο δύσκολη περίοδος στην Αμερική ήταν τα δύο πρώτα χρόνια" εξομολογήθηκε η Χριστίνα Αλούπη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Χριστίνα Αλούπη στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά στο MEGA. Μέσα σε όλα, η γοητευτική παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην καθημερινότητα με τους δυο της γιους καθώς και περιέγραψε τα πρώτα χρόνια που έζησε στην Αμερική.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Αλούπη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα άγχος για την μετάβαση των παιδιών από την Αμερική στην Ελλάδα. Δεν ήξερα πώς θα το πάρουν, πώς θα νιώσουν. Τελικά όλα πήγαν καλά. Η μετάβαση ήταν ομαλή. Ο μεγάλος ξετρελάθηκε με το σχολείο. Θέλαμε να επιστρέψουμε Ελλάδα εδώ και χρόνια. Εμένα μου έλειπε η μαμά μου, φοβόμουν να πάω σχολείο».

«Δεν είμαι η κλασσική Ελληνίδα μητέρα, αγχώνομαι λιγότερο. Ο Κωνσταντίνος είναι πιο αυστηρός, εγώ είμαι πιο… βούτυρο, με κάνουν ό,τι θέλουν. Η πιο δύσκολη περίοδος στην Αμερική ήταν τα δύο πρώτα χρόνια. Μου έλειπε η οικογένειά μου. Έπιασα τον εαυτό μου να έχει κάποια δείγματα κατάθλιψης. Καθόμουν σπίτι και απλά ήμουν στο κρεβάτι και έβλεπα τηλεόραση».

«Στο εξής ο σύζυγος μου θα πηγαινοέρχεται Αμερική και αυτό με στενοχωρεί για τα παιδιά που θα τους λείπει ο πατέρας τους. Βιώνω πολύ όμορφα όμως αυτή την καινούργια αρχή στη ζωή μου» συμπλήρωσε η Χριστίνα Αλούπη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.