Χριστιάννα Σκούρα: Τα σχόλια για Ξανθή Τζερεφού και Άννα Αμανατίδου

GNTM

«Μετά την αποχώρηση της Ροζάννας, έγινε μια διάσπαση άνευ λόγου και αιτίας.»

Η Χριστιάννα Σκούρα βρέθηκε Στη  Φωλιά των Κου Κου μετά την αποχώρηση της από το σπίτι του GNTM. Η ίδια μιλώντας με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη επέμεινε στην άποψη της να υποστηρίζει πως είναι ο χαρακτήρας και το χιούμορ της Ειρήνης Ερμίδου τέτοιο που εκείνη που είναι κοντά της την καταλαβαίνει, αλλά η Ξανθή όχι. Ανάμεσα σε άλλα η Χριστιάννα Σκούρα υποστήριξε πως η Άννα Αναματίδου κινεί τα νήματα στο παιχνίδι.

«Μετά την αποχώρηση της Ροζάννας, έγινε μια διάσπαση άνευ λόγου και αιτίας. Εγώ, η Εβελίνα και η Ιωάννα συνήθως καθόμασταν μαζί στο σαλόνι. Κάναμε παρέα με όλα τα κορίτσια. Και συνήθως ερχόντουσαν όλα τα κορίτσια στο σαλόνι. Παρατηρήσαμε ότι μετά τη Ροζάννα κάπως χάθηκε όλο αυτό. Και η Εβελίνα είχε μιλήσει στην Ξανθή και της είχε πει ότι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με εμάς φυσικά και να το συζητήσουμε. Δεν γύρισε ούτε μια να πει ότι έχει κάποιο παράπονο. Ούτε η Άννα, ούτε η Ξανθή, ούτε η Μαριάννα. Οπότε κι εμείς το αφήσαμε και θεωρήσαμε ότι αν είχαν κάτι φυσικά και θα μας το έλεγαν. Θεωρώ ότι η Άννα δεν μπόρεσε να απορροφηθεί από τη δική μας παρέα που προσπάθησε, γιατί είναι ένα κορίτσι που συζητά πάρα πολύ για το παιχνίδι. Εμείς ήμασταν ήδη πιεσμένες, οπότε δεν πολυμιλούσαμε για αυτό ιδιαίτερα και μάλλον ταίριαξε πιο πολύ με τα κορίτσια που είχαν τις ίδιες απόψεις», ανέφερε η Χριστιάννα Σκούρα.

Το μήνυμα της μετά την αποχώρηση από το GNTM

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Μια λέξη που φανερώνει ευγένεια. Δεν είμαι αχάριστη για αυτό θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μου που ήταν εκεί να με στηρίξουν, ακόμη και σε εκείνους που μας χωρίζουν χιλιόμετρα. Ευχαριστώ σε όλους όσους κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με έκαναν ευτυχισμένη έστω για μια στιγμή. Ευχαριστώ σε όσους μου έδωσαν την ευκαιρία να αποδείξω τι αξίζω επαγγελματικά και προσωπικά. Φυσικά οφείλω και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους δεν πίστεψαν ούτε για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου σε εμένα, χάρη σε εκείνους τα κατάφερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όσους με πλήγωσαν αλλά μου δίδαξαν ποιοι άνθρωποι αξίζουν την αγάπη μου. Ευχαριστώ όλους εσάς που δεν με γνωρίζετε προσωπικά παρόλα αυτά με αγαπήσατε, με στηρίξατε, πιστέψατε σε μένα. Σε εσάς οφείλω και μία συγγνώμη εάν σας απογοήτευσα αλλά δεσμεύομαι να επανορθώσω. Ένα τιτανοτεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια μου που στέκεται βράχος δίπλα μου. Να λέτε «ευχαριστώ» με όλη την καρδιά σας. GNTM ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σε ευχαριστώ για την εμπειρία, για τα μαθήματα ζωής και για τους ανθρώπους που γνώρισα χάρη σε εσένα!»

View this post on Instagram

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Μια λέξη που φανερώνει ευγένεια. Δεν είμαι αχάριστη για αυτό θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μου που ήταν εκεί να με στηρίξουν, ακόμη και σε εκείνους που μας χωρίζουν χιλιόμετρα. Ευχαριστώ σε όλους όσους κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με έκαναν ευτυχισμένη έστω για μια στιγμή. Ευχαριστώ σε όσους μου έδωσαν την ευκαιρία να αποδείξω τι αξίζω επαγγελματικά και προσωπικά. Φυσικά οφείλω και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους δεν πίστεψαν ούτε για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου σε εμένα, χάρη σε εκείνους τα κατάφερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όσους με πλήγωσαν αλλά μου δίδαξαν ποιοι άνθρωποι αξίζουν την αγάπη μου. Ευχαριστώ όλους εσάς που δεν με γνωρίζετε προσωπικά παρόλα αυτά με αγαπήσατε, με στηρίξατε, πιστέψατε σε μένα. Σε εσάς οφείλω και μία συγγνώμη εάν σας απογοήτευσα αλλά δεσμεύομαι να επανορθώσω. Ένα τιτανοτεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια μου που στέκεται βράχος δίπλα μου. Να λέτε «ευχαριστώ» με όλη την καρδιά σας. GNTM ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σε ευχαριστώ για την εμπειρία, για τα μαθήματα ζωής και για τους ανθρώπους που γνώρισα χάρη σε εσένα! #gntm2018 #gntm #teamchristianna #pillowfightsgr

A post shared by Christianna Skoura (@christianna_skoura) on

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το GNTM!