Χριστιάνα Καρνέζη: Ποια φοβία της αποκάλυψε η ηθοποιός στο Ρουκ Ζουκ;

Χριστιάνα Καρνέζη

Δεν θα πιστέψετε γιατί πήγε στο νοσοκομείο η Χριστιάνα Καρνέζη...

Με την τηλεοπτική της οικογένεια συμμετείχε στο Ρουκ Ζουκ Special η Χριστιάνα Καρνέζη. Εντυπωσιακή και κεφάτη έδωσε το παρόν στο επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 που παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Έχοντας συμπληρώσει 8 χρόνια στο θίασο του Μάρκου Σεφερλή θεωρείται πλέον σταθερή του συνεργάτης και την απολαμβάνουμε κάθε Κυριακή στη “Super Mummy” που έχει κερδίσει ήδη το τηλεοπτικό κοινό.

Ως νύφη λοιπόν της Χαρίκλειας που υποδύεται ο Μάρκος Σεφερλής και σύζυγος του γιου της Στάθη που είναι ο Κώστας Σόμμερ, η Χριστιάνα Καρνέζη πήρε μέρος στο ξεκαρδιστικό επεισόδιο του Ρουκ Ζουκ Special που ήταν αφιερωμένο στο καινούριο αγαπημένο «παιδί» του ΑΝΤ-1.

Ηθοποιός, μοντέλο και πρόσφατα επιχειρηματίας καθώς έχει ανοίξει κατάστημα ένδυσης, η Χριστιάνα Καρνέζη αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της στη γνωστή «ανάκριση» της Ζέτας. Η αρρωστοφοβία που έχει σε υπερθετικό βαθμό κατέπληξε τη Ζέτα καθώς παραδέχτηκε ότι έχει πάει στο νοσοκομείο για μία γρατζουνιά. «Είχε κάνει βαβά» είπε ο Μάρκος Σεφερλής με το χαρακτηριστικό του χιούμορ και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Όσον αφορά στο γεγονός ότι είναι προληπτική μοιράστηκε με το κοινό την ιεροτελεστία κινήσεων που ακολουθεί πριν από κάθε παράσταση και ότι δεν αλλάζει τη σειρά των κινήσεων της ότι κι αν συμβεί! Στα ελαττώματα της η ίδια δήλωσε την γκρίνια και η ομάδα της ότι τρώει και δεν παχαίνει!

Τέλος συγκινήθηκε ιδιαίτερα με τα καλά λόγια των συνάδελφων της που επεσήμαναν την παιδική της αθωότητα, ότι είναι ανοιχτόκαρδη και ανοιχτοχέρα, και ότι είναι μια ταλαντούχα ωραία γυναίκα που αυτό που θέλει το πετυχαίνει.