Χριστιάνα Καρνέζη: «Ο κύριος Σεφερλής δεν είναι ούτε ομοφοβικός ούτε ρατσιστής»

Χριστιάνα Καρνέζη

"Σίγουρα στεναχωρήθηκε γιατί είναι κοντά σε πάρα πολύ κόσμο" δηλώνει η Χριστιάνα Καρνέζη.

Για την συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή μίλησε η Χριστιάνα Καρνέζη, την Δευτέρα, στην Μένια Κούκου και την κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Μάλιστα, η όμορφη ηθοποιός εξέφρασε την έντονη αντίθεση της σε όσους κατηγορούν τον λαοφιλή κωμικό για ομοφοβικό και ρατσιστικό χιούμορ.

Ειδικότερα, η Χριστιάνα Καρνέζη τόνισε πως «είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, μας κάνει και γελάμε πάρα πολύ και στα γυρίσματα και στις θεατρικές πρόβες. Άμα χρειαστούμε κάτι μας δίνει την βοήθεια του, μας διδάσκει πράγματα και παίρνουμε πολλά από εκείνον. Θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω και σαν μπαμπά! Είναι πολύ προστατευτικός και εκείνος και η Έλενα».

«Σίγουρα στεναχωρήθηκε διότι ο κύριος Σεφερλής δεν είναι ούτε ομοφοβικός ούτε ρατσιστής. Έχει στο πλευρό του άτομα τα οποία είναι gay, που εγώ θεωρώ ρατσιστικό το να πεις κάποιον gay και σίγουρα στεναχωρήθηκε για αυτό γιατί είναι κοντά σε πάρα πολύ κόσμο και είναι λίγο άδικο και στοχευμένο πιστεύω».

«Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν γυναίκες που προκαλούν αλλά υπάρχουν και αυτές που δεν προκαλούν. Όμως είναι λίγο άτοπο να το αναφέρουμε την συγκεκριμένη περίοδο που υπάρχουν τόσες γυναικοκτονίες και το κίνημα metoo. Θα μπορούσε να το διατυπώσει λίγο διαφορετικά» συμπλήρωσε η Χριστιάνα Καρνέζη, σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Αλέκου Συσσοβίτη, στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. «Μου έχει συμβεί να είμαι με τον σύντροφο μου σε νυχτερινό κέντρο και να τρίβεται η άλλη πάνω του! Δηλαδή από άλλο τραπέζι, δίπλα μας, να τον προκαλεί σαν να μην υπάρχει αύριο».