Χρίσλα Γεωργακοπούλου κατά Εύης Βατίδου: «Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβει ότι κανένα υιοθετημένο παιδί δεν είναι πεταμένο»

Χρίσλα Γεωργακοπούλου

Το ξέσπασμα της δημοσιογράφου για τις δηλώσεις του πρώην μοντέλου.

Τις δηλώσεις της Εύης Βατίδου σχετικά με το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια σχολίασε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου. Η δημοσιογράφος του Alpha δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την ενόχλησή της παρακολουθώντας όσα υποστήριξε το πρώην μοντέλο στην κάμερα του Super Κατερίνα.

«Όταν θα υιοθετηθεί ένα παιδί, σκέψου τον ρατσισμό που θα βιώσει για παράδειγμα στο σχολείο. Να ξέρουν ότι, εφόσον δεν μπορούμε να έχουμε παρένθετη μητέρα, είναι δεδομένο ότι είναι υιοθετημένο.

Να ξέρουν κιόλας ότι οι γονείς του δεν το έχουν αποδεχθεί, γιατί το παράτησαν σε ένα ορφανοτροφείο», ανέφερε μεταξύ άλλων η Εύη Βατίδου, ατάκα που φαίνεται να εξόργισε τη δημοσιογράφο στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του Alpha.

«Να ζητήσω λίγο τον λόγο πριν πούμε το οτιδήποτε; Απλά θέλω κάποια στιγμή να καταλάβει η – συμπαθέστατη κατά τα άλλα – Εύη Βατίδου ότι κανένα υιοθετημένο παιδί δεν είναι πεταμένο και δεν πρέπει να ντρέπεται!», τόνισε εμφανώς ενοχλημένη η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

«Είπε κάποια ακατάληπτα πράγματα η Εύη Βατίδου. Να λες ότι ένα παιδάκι που βρίσκεται σε ίδρυμα το παράτησαν οι γονείς του. Είναι ντροπιαστικό, αλήθεια», σχολίασε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

«Αν είναι δυνατόν! Αν είναι δυνατόν! Ντροπή! Είναι δύο φορές ευλογημένο και οι άνθρωποι που υιοθετούν παιδιά είναι δεκαπέντε φορές γονείς!», υπογράμμισε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου αμέσως μετά.

«Παιδιά, τι λέμε τώρα; Είναι όλο λάθος!», επισήμανε κλείνοντας την τοποθέτησή της για τις δηλώσεις της Εύης Βατίδου η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.