Χρίσλα Γεωργακοπούλου κατά Αντώνη Κανάκη: «Αντί να μπλέξει σάτιρα και λαϊκισμό, να παράξει πραγματικό έργο»

Χρίσλα Γεωργακοπούλου

"Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι έχουμε εγκαταλείψει τη σάτιρα και κάνουμε πολύ καλά το αφήγημα του λαϊκισμού" τόνισε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

Τον εκνευρισμό του Αντώνη Κανάκη στο χθεσινό Ράδιο Αρβύλα σε σχέση με το γεγονός ότι η κ. Καρυστιανού, η μητέρα ενός εκ των θυμάτων που εκπροσωπεί όλες τις οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη, δεν έχει καλεστεί ακόμα σε καμία εκπομπή σχολίασαν στην Super Κατερίνα. Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε ότι φυσικά και έχουν επικοινωνήσει και έχουν καλέσει την κ. Καρυστιανού και θα μιλήσει η ίδια όταν νιώθει έτοιμη. Στη συνέχεια ο Γιάννης Πουλόπουλος και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου εκτόξευσαν πυρά κατά του Αντώνη Κανάκη, κάνοντας λόγο για λαϊκισμό.

Εκνευρισμένος ο Αντώνης Κανάκης: «Την κυρία Καρυστιανού δεν την κάλεσαν πραγματικά πουθενά;»

«Από εκεί και μετά ο Αντώνης Κανάκης μπορεί να μην το γνωρίζει γιατί κάνει μία ψυχαγωγική και σατυρική εκπομπή. Εδώ έχουμε δει ολόκληρες εκπομπές τα τελευταία χρόνια να αλλάζουν τον χαρακτήρα τους. Την προηγούμενη χρονιά ήταν τόσο δύσκολο και προσπαθήσαμε να δώσουμε φωνή στους ανθρώπους από τα Τέμπη.

Τότε, κάποιοι μας είχαν κατηγορήσει ότι εκμεταλλευόμαστε τον πόνο και φιλοξενούμε τις φωνές πατεράδων που μιλούν με πόνο για τα παιδιά τους… Άρα, να χρησιμοποιείται ένα χρόνο μετά ότι η κ. Καρυστιανού δεν θέλει να μιλήσει και είναι δικαίωμά της, μήπως γίνεται για λαϊκίστικους λόγους; Το βάζω κι αυτό στο τραπέζι.» είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Έχουμε μετατοπιστεί από το κέντρο βάρους που βλέπουμε εδώ στον Αντώνη Κανάκη. Αυτό που θέλω να βάλω στο τραπέζι και να απαντηθεί, είναι η σάτιρα και ο λαϊκισμός μπορούν να είναι στην ίδια πρόταση και με το ίδιος ύφος  και μέσα από το ίδιο προϊόν; Γιατί εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι έχουμε εγκαταλείψει τη σάτιρα και κάνουμε πολύ καλά το αφήγημα του λαϊκισμού.

Από εκεί και έπειτα, θα πρότεινα στον Αντώνη Κανάκη, ο οποίος είναι πάρα πολύ έξυπνος, έμπειρος και ικανός άνθρωπος και πάρα πολλές φορές έχει χρησιμοποιήσει τη σάτιρα για κοινωνικό έργο και λειτούργημα, να καλέσει κι ο ίδιος την κ. Καρυστιανού -ίσως θα έπρεπε να το έχει κάνει ήδη- για να βουλώσει τα στόματα όλων εκείνων που κουνάμε το δάχτυλο. Δεν υποδεικνύω, κάνω μια πρόταση. Πιστεύω ότι μπορεί. Αντί να μπλέξει σάτιρα και λαϊκισμό, να παράξει πραγματικό έργο» είπε σε έντονο ύφος η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.