Chris Σταμούλης: «Στο Survivor αυτή που βάζει φιτιλιές για τσακωμούς είναι η Άννα Μαρία»

Chris Σταμούλης

"Δεν θα άντεχα πάνω από μία ώρα με τον Ταβλαδάκη. Από όταν μπήκε μου έσπασε τα νεύρα. Δεν θα εμπιστευόμουν μυστικό στην Άννα Μαρία και τον Καλλίδη", δηλώνει μεταξύ άλλων ο Chris Σταμούλης.

Ο Chris Σταμούλης βρέθηκε στο Dot και εξομολογήθηκε για όλα όσα συνέβησαν στο Survivor, στο διάστημα που ο ίδιος συμμετείχε στο παιχνίδι. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τον ρώτησαν για πολλά και ο Chris Σταμούλης απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Μεταξύ όσων είπε ο πρώην παίκτης του Survivor, ήταν και τα εξής:

«Τις πρώτες μέρες αντιλαμβανόμασταν την μυρωδιά, αλλά από ένα σημείο και μετά δεν καταλαβαίνεις καθόλου ούτε τη δική σου βρωμιά ούτε τη βρωμιά των συμπαικτών σου. Οι μόνοι που το καταλάβαιναν ήταν οι καινούργιοι παίκτες όταν έμπαιναν, που μας έλεγαν: «Παιδιά, πραγματικά μυρίζετε».

Είχα δηλώσει συμμετοχή στο πρώτο Survivor, είχα φτάσει πολύ κοντά, δεν με πήραν. Είχα στεναχωρηθεί πολύ γιατί το ήθελα. Μακάρι να ξαναμπώ.

Έχω βρει φαγητό στα σκουπίδια και από κάτω έχω πάρει να φάω. Είχα βρει ένα μήλο σάπιο και μισοφαγωμένο. Το πήρα και το έφαγα από την πλευρά που ήταν ΟΚ και είχα βρει και κάτι πένες με λίγο σάλτσα, οι οποίες ήταν πεσμένες στο χώμα. Ήταν τέσσερις πέννες, τις πήρα και τις έφαγα.

Όταν αποχώρησα και την επόμενη μέρα συνειδητοποίησα ότι δεν θα ξαναδώ τα παιδιά στην καλύβα, έπαθα κατάθλιψη. Όταν γύρισα στην Ελλάδα, η κατάθλιψη αυτή μεγάλωσε ακόμα περισσότερο. Θέλω να μπω απεγνωσμένα.

Όταν με είδα στον καθρέφτη σοκαρίστηκα, δεν μπορούσα να με συνηθίσω. Όταν βγήκα και πήγα στο ξενοδοχείο, έκανα τέσσερα λουσίματα για να φύγει η άμμος που ήταν στα μαλλιά μου».

Ο Chris Σταμούλης έδωσε και τις παρακάτω απαντήσεις για τους παίκτες του Survivor:

«Δεν θα άντεχα πάνω από μία ώρα με τον Ταβλαδάκη. Από όταν μπήκε μου έσπασε τα νεύρα.
Δεν θα εμπιστευόμουν μυστικό στην Άννα Μαρία και τον Καλλίδη.
Θα έβγαινα ραντεβού με την Ελευθερίου, την Μαριάνθη, τη Νικόλ και με την Ασημίνα.
Ως δικηγόρος δεν θα αναλάμβανα με τίποτα τον Μπάρτζη, γιατί πιστεύω θα είχε πολλά μπλεξίματα με τον νόμο και θα έπρεπε να κάνω πολλή δουλειά.
Φιτιλιές για τσακωμούς βάζει η Άννα Μαρία.
Ζευγάρια θα μπορούσαν να είναι η Μαριαλένα με τον Σάκη και ο Νίκος με την Άννα Μαρία».